Gleder meg !

Hei alle sammen !

Da er vi i gang med en ny uke! Jeg merker det på kroppen at ting begynner å bli mer og mer intenst ! Det blir hardere og hardere for hver uke, og det blir mer og mer trist og ufattelig at en av oss skal ut. Men så må man bare tenkte positivt og tenke fremover og ikke bakover, man må ikke henge seg opp i det negative men tenke at det er et vanvittig eventyr vi er med på !! det er så mye følelser og humøret går opp og ned !  Følelsen min denne uka er god ! Jeg føler meg i god form og gleder meg utrolig mye til å stå på scenen på fredag !! jeg lever virkelig drømmen min for real !! Jeg ELSKER dette !!! Tusen takk til alle sammen som stemmer på meg og støtter meg, dere er herlige !! Jeg skal kline til enda bedre denne gangen, og gi masse masse energi på scena ! <3