Gleder meg !

Hei alle sammen !

Da er vi i gang med en ny uke! Jeg merker det på kroppen at ting begynner å bli mer og mer intenst ! Det blir hardere og hardere for hver uke, og det blir mer og mer trist og ufattelig at en av oss skal ut. Men så må man bare tenkte positivt og tenke fremover og ikke bakover, man må ikke henge seg opp i det negative men tenke at det er et vanvittig eventyr vi er med på !! det er så mye følelser og humøret går opp og ned !  Følelsen min denne uka er god ! Jeg føler meg i god form og gleder meg utrolig mye til å stå på scenen på fredag !! jeg lever virkelig drømmen min for real !! Jeg ELSKER dette !!! Tusen takk til alle sammen som stemmer på meg og støtter meg, dere er herlige !! Jeg skal kline til enda bedre denne gangen, og gi masse masse energi på scena ! <3

 • Torstein Bakketun Best Kyte

  Dede er jo komt opp på eit ganske bra europeisk nivå nå. Hvem tror du han går til? Personlig håper jeg på Newcastle eller Sevilla.

 • Anonym

  Når jeg så første klippene med deg på audition, så tenkte jeg, hva i all verden var dette. Kunne ikke tro at du ble sendt videre, men det er utrolig som du har kommet smygende. Du har et eget uttrykk, som gjør at du gjør låter til “dine”. Du har egenart, og du har sjel. Har du beste stemmen? Nei. Men betyr ingenting. I siste finalesending så var du suverent best.

 • Anonym

  Du har full støtte her oppe på Sunnmøre Jenny. Du synger utrolig bra og du er helt rå…
  Jeg må få gratulere så langt.
  Bare fortsett som nå så satser jeg penger på deg 🙂

 • Ingrid knudsen

  Artig innlegg;)
  Lykke til alle sammen på fredagen;) Flinke er dere alle;)

 • Anonym

  Lykke til, jeg heier på deg 😉 Du har en fantastisk stemme og personlighet.

  Klem fra Lillian

 • Zico vel?

 • Markus Ringstad

  Endelig en som kommenterer brasiliansk fotball, som faktisk er veldig spennende akkurat nå. Jeg bor selv i Paraìba, og følger alt tett. Hvem vil du for øyeblikket ansè som den beste spilleren i Brasil? Jeg mener det er Dedè, Vasco taper jo ikke når han spiller. 

 • D va stygt sakt! D e liksom ikje hennas feil då, ikje hu som bestemme karakteren hennas!

 • Hallo!!! Litt teit å digge hotel cæsar å fylle med på d pga ei pene dama:-P