Bursdagsbarnet !

Kjære alle sammen !

Idag fyller jeg 25 år ! Og har fått utrolig mange flotte og fine meldinger og kommentarer her og der 🙂 Tusen takk for det !

Det er jo veldig stort å fylle 25 år ! Men jeg føler meg ikke no større enn igår ! hehe 🙂

Idag har jeg hatt en fin og hektisk dag med øving og det som hører med ! Jeg fikk et kakestykke idag av snille tv2 folk, og senere på kvelden ble det jaggu en HEL marsipankake og en flaske champagne ! 😀 Nam nam ! Den kaken ble spist opp FORT ! hehe 😉

Da legger jeg meg etter en laaang og innholdsrik dag ! Takk alle sammen !

Nuss fra meg <3

 • Anonym

  SÅ heldig du var! Jeg hadde egentlig skrevet en lang kommentar her men det viste seg at jeg ikke hadde publisert den :§ dumme meg! Håper at du hadde værdens beste dag! 🙂 Håper at du har det fint!Hva skal du gjøre i jula?Klem fra Snåsatausa:-)

 • just like a seven year old you!! 

 • Anonym

  Du e favoritt:)

 • Anonym

  lykke til med dansingen! kommer til å stemme på deg. heier på deg hjemme i sofaen, anna. 

 • Lykke til med dansen og bloggen 🙂 Begge deler blir nok bra etterhvert!

 • Anonym

  Jeg holder motoren i gang med min elektriske sykkel ecoride.