For lite utenriksstoff med mening!

Backpacker/Asia etterlyser i en kommentar mer stoff fra Asia som ikke dreier seg om naturkatastrofer og flyulykker. Helt enig!
De store mediene har for lite utenriksstoff som gjør oss kloke. Men litt får vi da plass til. Vi som brenner for, og jobber med stoffområdet får sørge for å gjøre sakene så interessante at det kommer på lufta eller på trykk.

Jeg går ut ifra at det er mer stoff fra sørøst-Asia du vil ha. Midtøsten er jo etter manges mening overdekket(!) Du nevner Indonesia spesielt. Jeg har reist i Indonesia og Malaysia og tror begge land er strålende eksempler på steder vi kan lage reportasjer som viser et annet ansikt av islam enn det vi ofte får gjennom krigs- og konfliktreportasjer fra Midtøsten.

image25 Nyfødte tigergutter i Jakartas dyrehage. Eksempel på nyhet som gikk verden rundt, men som neppe gjør oss så mye klokere. Men søte er de!

PS! For tiden er TV 2-reporter og kollega Ove Sjøstrøm på et lengre Asia-opphold. Med base i Indonesias hovedstad Jakarta vil han forsøke å gi oss TV-seere mer av det jeg tror du etterlyser.

Fredrik

13.mai.2007 @ 11:12av ivaozt

Hi My Name Is ivakgv.