Velkommen til min blogg

Her vil jeg – når jeg har tid mellom slagene – skrive litt om hvordan jeg opplever verden. Om de sakene som engasjerer meg, og forhåpentligvis også deg som leser. Jeg vil også la deg ta del i noen av de mange spennende reiseopplevelsene mine.
Omtrent halve året er jeg på reise i verden for TV 2. For det meste i midtøsten. I det jeg synes er en særdeles spennende og fascinerende region.
Du er med dette invitert til å komme med kommentarer, både om bloggen og om de sakene jeg lager for Nyhetene, TV 2 Nyhetskanalen, Nettavisen og Kanal 24.

Fredrik

01.apr.2007 @ 19:48av Kjetil

Velkommen til bloggernes verden ;-).

01.apr.2007 @ 23:50av Hans Kr.

Dette gleder jeg meg til Fredrik.
Velkommen skal du være i bloggjengen.

Har fulgt ditt arbeid fro TV2 siden du startet, og har sett det meste av det som du har sendt hjem.

01.apr.2007 @ 23:50av Hans Kr.

Dette gleder jeg meg til Fredrik.
Velkommen skal du være i bloggjengen.

Har fulgt ditt arbeid for TV2 siden du startet, og har sett det meste av det som du har sendt hjem.

12.apr.2007 @ 14:35av Engasjert seer

Lite oppdatering på bloggen din,Fredrik!
Synes du palesinerne har rett til å skyte på bosettere på Vestbredden? Har de lov til å forsvare seg mot israelske soldater på Vestbredden`?
Bare lurer på hva du synes?

14.apr.2007 @ 15:35av Astrid Strand Myhren

Vet man hvem som står bak terrorangrepet i Alger?
Er det blitt en ny al Qaida -front?

16.apr.2007 @ 15:24av Asia

Har du noen gang besøkt Asia?
Tror du at f.eks Indonesia kan fungere som en moderat brobygger mellom islam og vesten? Hører så lite om Asia i norske nyhetsmedier. Skulle ønske vi fikk litt mer en flyulykker og naturkatastrofer fra den del av verden. Backpacker

25.apr.2007 @ 17:34av Fredrik

Astrid Strand Myhren spør hvem som stod bak terrorangrepet i Alger og om det har oppstått en ny Al Kaida front.
Det var en gruppe som påstod å ha tilknytning til Al kaida som tok på seg skylda for angrepet i Alger. Gruppen som tok på seg skylden for angrepet i den marokkanske byen Casablanca, hevder også å ha Al kaida tilknytning.
Det samme har vi sett gang på gang når det gjelder nye væpnede grupper i Irak. Også palestinske grupper påstår å ha slike linker.
Men det betyr neppe at Al Kaida styrer alle disse gruppene. Jeg tror heller at dette er grupper som enten ønsker å “skryte” på seg en tilknytning til organisasjonen som oppfattes som verdens farligste terrornettverk enten en slik tilknytning finnes eller ikke, eller at gruppene er løselig tilknyttet uten direkte kommandolinjer. Det er grunn til å tro at mange av de væpnede islamistiske gruppene som har oppstått de siste årene i Midtøsten består av aktivister som er trent opp gjennom Al Kaida. I land som Afghanistan, Sudan eller Irak.

28.mai.2007 @ 19:05av mary vaagland

Interresant
betraktning over Israel/Palestinakonflikten. Jeg
lurer på: Hvis palestinerne er så misfornøyd med at de alltid blir taperne og de som lider, hvorfor sier de ikke klart ifra til disse ekstreme palitstinske gruppene
Skjønner de ikke at de må gi noe for å få fred.Finnes ikke realisme.
Det virker på meg som samme kultur gjelder i politikken som i gatene.

17.jun.2007 @ 16:45av Dag Sellevoll

Interresant aa lese bloggen din, spesielt siden jeg bor i Haifa. Proever aa foelge med hva som blir skrevet i Norske medier og av Norske Journalister om denne konflikten.
Det er et par ting som skurrer naar jeg lesen reportasjer: Hvorfor er Palestinske liv av stoerre verdi hvis de blir drept av Israelere enn av sine egne “broedre” (iallefall hvis man leser Norske aviser)?. Og hvorfor er det ok at Palestinere lever i flyktningeleirer i Libanon/Syria i 60 aar, uten noen form for rettigheter? Jeg ser ingen kritikk av disse regimer, saa da er det vel ok at de blir behandlet som “dritt” av sine egne…?

16.sep.2007 @ 18:57av jan

Hei Fredrik!!
Jeg skulle ønske du sluttet å være så partisk i inslagene dine. føler du er veldig pro-Palestinsk.. blir litt feil noen ganger..
dette burde jo DU se… kanskje du burde bruke litt mer av tiden din på andre siden.. der finnes det faktisk byer som har over 1000 rakettnedslag… det nevner du aldri…
PS prøvd å søke jobb i Aljazeera ???
Håper du skjerper deg!!! lykke til, be safe!!!!
JLB

25.nov.2007 @ 16:16av leif

hvordan klarer du virkelig dette… den siste du hadde på TV2 ang. muren i palestina.. du er falsk Fredrik!!! den dagen Hamas dolker deg skal jeg ikke gråte en tåre!!! du er som alle andre mediene helt på
bærtur.. du dekker ikke sannheten ikke i det hele tatt…. men som sagt du kommer til å betale en høy pris for det… før eller siden..

på tide å
legge inn årene nå!!!!

leif!!!