Sepps strategiske solstikk

 
«Man kan ikke kjøle ned et helt land». Sepp Blatter, FIFA-president og alle koldtbords verste mareritt, har oppdaget det alle andre allerede var klar over – at å avholde et VM i fotball midt i ørkenen om sommeren er fullstendig galskap. Det virker på overflaten som en ny latterlig vending i en allerede latterlig saga, for var ikke Sepp allerede klar over dette problemet da FIFA i 2010 ga 2022-VM til Qatar? Svaret er at selvsagt var han det, og da er det mer interessante spørsmålet dette: Hvorfor tar Blatter grep først nå? Les videre

Arvtakeren

Ingen tenker på hvor tøft det må ha vært for David Moyes. Hver sesong har han jobbet døgnet rundt for å klemme ut de ekstra små prosentene av stallen sin, og nesten hver sesong har Everton kommet høyere på tabellen enn lag med mer penger og større prestisje. Likevel har Moyes alltid visst, innerst inne, at selv om han gjør alt riktig er det beste han kan håpe på en femteplass og at lagets beste spiller blir solgt neste sommer. Det er realiteten for en Everton-trener, i all den tid kjøpekraften rår slik den gjør i moderne fotball og Everton har de budskjettene de har.

Les videre

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.