Er Dette Morsomt?

Det noen synes er helt sjukt, synes andre er sjukt gøy.

Kan du kan buktale, spise 4 cayennepepper på en gang, parodiere en kamel, eller steppe mens du pisker krem? Alle former for komikkinnslag er tillatt i Solveig Kloppen og Helen Vikstvedts nye, absurde TV-show. Her er det ingen tapere og ingen som skal ut – det eneste som teller er at du har baller!

Har du en original opptreden, men mangler scene? Er du morsom på fest, eller er du morsom blant folk flest? Solveig og Helen inviterer deg til åpen scene i showet ” Er Dette Morsomt?”!

I ”Er Dette Morsomt?” kan du sjekke ut om glansnummeret ditt faktisk er morsomt eller ikke. Hos Solveig og Helen får ALT en sjanse på scenen. Spillereglene er enkle – syns publikum det du gjør er morsomt nok blir det fest og jubel, synes de ikke det – blir det fortsatt jubel og glede, men det er fordi du bombarderes med tomater. Gratulerer!