Jive!

Hei alle sammen!!

I dag hadde vi vår siste trening med jive!! Eldar elsker jive og det er så langt favorittdansen hans! 🙂

Vi er veldig klare til å Jive i morgen kveld og gleder oss veldig til å vise showet vårt!!!!

Pose pose :)))

Hilsen og klem fra Elena/Eldar 🙂

Snart premiere!!!

Hei alle sammen! 🙂

I morgen er det siste trening før det braker løs i årets Skal vi danse!! Eldar har gjort alt han kan for å lære seg Cha cha! 🙂 Det blir mye kule trinn og et morsomt show på lørdag!!! Bare vent og se 🙂 hehe…

I går var vi i studio og hadde våre første prøver! Det gikk veldig bra og Eldar gleder seg nå enda mer til å komme i gang med sendingene! Jeg gleder meg masse også, Det blir sååå gøy!!!

liten hilsen fra dagens trening ;))

cha cha moves :)

cha cha moves :))

 Husk å se på Skal vi danse på lørdag, og stem på oss hvis  dere synes vi fortjener det ! 🙂

Klem Elena

 

Allerede i gang!

Elena og je er allerede i gang med hardtreining! Je kæn lova at je har oppdaget nye nervebaner og ny musk’latur i beina ned’a’for knea… Og je kæn lova elegant, presis, musikalsk og sensasjonell underholdning på premiéren!

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.