Program 13 (sesong 2)

Giraffen Malin blir akutt syk. Klarer dyrlegen å redde livet hennes?
I orangutangfamilien er gleden stor over den nyfødte babyen.

Orangutangfamilien får sensasjonelt et nytt medlem, hendelsen foreviges av en gjest med mobilkamera. Spenningen er stor når den vesle familien skal ut på apeøya. Med den vesle babyen hengende på magen skal mamma Noony ta seg over brua til øya for første gang.

Hos giraffene blir det dramatisk når parkens stolthet Malin blir akutt syk. Alle dyrepassernes beste venn har fått tarmslyng og sliter med pusten. Veterinær Rolf Arne tilkalles, men klarer han å redde henne fra døden?

I Nordisk villmark skal dyrepasser Kristina inn til den aggressive gaupa Lukas for første gang, men han er ilter og sint og Kristina må få hjelp av Maria, som har et spesielt knep for å tekkes de fresende kattedyrene.