Program 8 (sesong 2)

Dyreparken får besøk fra Kenya i Afrika, og blir spurt om å delta på et bevaringsprosjekt.

Det er en helt spesiell dag i Dyreparken i Kristiansand. I dag får de nemlig besøk fra Kenya, det opprinnelige hjemstedet til mange av dyrene i parken.

Dyrepasserne og parken blir utfordret til å støtte et bevaringsprosjekt i Masai-land. De reiser ned for å se det storslåtte landet med selvsyn, før de velger å støtte. Det blir en reise de sent vil glemme.

Generelt om serien: “Dyrepasserne” er en dokumentarserie hvor vi følger livet i kulissene i Kristiansand Dyrepark. Serien sendes hver fredag klokka 1930 på TV 2. I TV-serien følger vi et knippe av parkens mest sentrale dyrepassere og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i Norges største dyrepark. TV-serien er produsert av Novemberfilm og Media Service AS for TV 2, og er spilt inn vår/sommer 2010.