Fotografering i dyreparken

Jeg har en hobby som jeg får brukt godt i dyreparken, det er nemlig fotografering. Og ingenting er bedre enn å fotografere dyr. Jeg fikk tid i dag til å ta meg en tur i apejungelen for å ta noen bilder av dyra der. Sjimpansene er jo noe av det gøyeste å ta bilder av, fordi de har mange forskjellige ansiktsuttrykk og av og til finner de på sprell! Da blir det morsomme bilder!

Disser dyra kan jeg stå og se på lenge. De er jo nært beslektet med oss mennesker og er så like på mange måter. De kan bruke redskap til å få tak i mat og gir hverandre klemmer. Det er utrolig gøy å høre dyrepasser Grete fortelle om de forskjellige personlighetene de har. Alle ti sjimpansene er ulike og har sine vaner og særtrekk!

Slapper av! Skal ikke stresse hele dagen 🙂

Så har vi stjerna sjøl! Julius sitter og oppserverer alle som går forbi:)