Utrolig nydelige og smarte dyr!

Hei!

Som jeg har fortalt tidligere i ett innlegg så passer jeg dyrene til Tore i helgene. Og de stopper aldri å overraske!

Sebraene vekket en voldsom interesse hos Maria og Magdalena. De sto lenge og så på de flotte dyrene:)

Ikke bare geitene som synes sebraene var moro! Maria (geita) skaffet seg en ny venn der hun sto og så utover savannen:)

Så var det Griseflax og Fyttigrisen! Tore trener ukentlig på forskjellige ting som grisene etterhvert skal vise fram for publikum til sommeren. I dag skulle jeg gjøre rent hos de, og da pleier jeg å stenge de inn i den ene båsen sin. Men av en eller annen grunn klarte de hele tida å åpne denne luka imellom. Jeg kunne ikke forstå hvordan de klarte det og måtte til slutte prøve å få filma dette. Viste seg at “smartingen” Griseflax har skjønt på egen hånd hvordan hun skal åpne slik at hun kan få komme inn til meg!

[youtube N0-Lr_k6zbU]

Så utrolig nydelige de er!