Ekstreme opptak

1445

I TV-serien “Dyrepasserne” har vi satset på å gi deg de absolutt mest ekstreme og nærgående dyrebildene. Ved bruk av såkalte GoPro-kameraer kan vi for første gang for eksempel oppleve hvordan det er å bli spist av en tiger i full HD kvalitet.
– Akkurat det bildet var ikke helt planlagt. Vi hadde lagt kameraet i nærheten av en diger kjøttklump. Så kom tigeren og tygget i seg kameraet i stedet. Det ble jo noen heftige bilder, men kameraet var vel ikke helt det samme etterpå, forteller regissør Atle Evang Reinton.
Blant bildene han trekker frem som ekstraordinære er noen helt tette bilder av nyfødte ulveunger i hi, apen Nala som knabber et kamera og stikker til toppen av et tre, en alligator som setter tennene i linsa og noen fantastiske bilder av løver som kaster seg opp mot et hengende kjøttstykke og biter seg fast millimeter unna.

Vi legger fortløpende ut nye unike og upubliserte bilder fra parken her, på disse sidene. Følg med!