Program 1 (sesong 1)

Alligatorkjeft som knebles med gaffatape, ødelagt strømgjerde rundt gaupene og våryre geitekillinger som skremmes av brølende løver. Bli med bak fasaden i Kristiansand Dyrepark!

Våren har så vidt kommet til Dyreparken i Kristiansand, og oppkjøringen til høysesongen er i full gang. Mange dyr er rastløse på denne tiden av året, og dyrepasserne har sitt svare strev med å få skikk på geitekillinger, så vel som gedigne løver.

Maria er ganske ny i parken og jobber med nordiske dyr. Strømmen er borte i deler av gjerdet rundt gaupene. For å finne feilen må hun inn til dyrene, noe hun ikke har prøvd seg på før.

Et annet sted i parken ligger reptilhuset. I dag skal taket i huset fikses, men før dyrepasserne kan bevege seg inn, må alligatorer og krokodiller flyttes. For å klare det, må kjeften på disse sterke og store dyrene knebles – det gjøres med gaffatape.

Dyrepasser Rune vasser barbeint inn til alligatorene – den største er på 200 kg. Hvordan skal han klare å holde og få lukket det enorme gapet ..?

Norges største dyrepark inviterer for første gang seerne med bak fasaden i dyrenes rike.
Se hvordan det går i premieren på “Dyrepasserne” på TV 2 fredag 11. mars kl. 19.30!