Hei alle sammen der ute i vinteren!

Fredagskvelden igjen- og på tide med en liten blogg, ikke sant?

Verden var litt lysere i dag, supert at vinteren kom med litt snø til oss. Her på dansefabrikken har vi mandariner, pepperkaker og tidlig julestemning, som ikke akkurat blir svakere av at Aylar og Egor danser vals til “Bella Notte”

Denne uken har jeg drukket liter på liter med melk og spist kilovis med youghurt, kjørt på med kalsium, proteiner og byggesteiner til ribbebeina. Det er nesten som at jeg kan høre at de gror…og det gjør mye mindre vondt! Deilig med roligere dans og:-)

I morgenkveld kan Tobias og jeg by på romantikk, Sex and the city og Slow Fox. Film og tv serier er tema og jeg tror det kommer til å bli en uforglemmelig lørdagskveld, vi gleder oss stort 🙂

Vi har også denne uken hatt våre utfordringer, Tobias skildrer torsdagens generalprøve på bloggen sin ( les under) Han har så mye omtanke og følsomhet den gutten, ikke rart jeg er blitt så glad i han:-)

puss och kram

Idag när vi skulle dans igenom sista gången så kom vi fel in i ett lyft och det slet till ordentligt på det onda området och igen pressades tårarna fram på min stackars partner 🙁 men det var inte hon som blev mest ledsen, nu var det jag som bröt ihop och tyckte det var skitjobbigt att se Cecliie åter igen i smärtor. Jag skall ju inte gråta! det är ju inte jag som har ont, men det är så fruktansvärt att stå på utsidan och se hur hon kämpar varje dag för att hålla skenet uppe och t.o.m jag inbillar mig ibland om att det är mycket bättre. Det har blivt avsevärt bättre sedan förra veckan, men hon dansar fortsatt runt med två brutna revben, vilket egentligen är otänkbart från början. Jag vill så gärna bara sudda bort allt det onda och bara ge Cecilie det bästa i världen för det förtjänar hon.

Jag fick senare på dagen lite av vad jag önskade. Efter att vi båda snyftat färdigt, haft en underbar pratstund med vår fantastiska castingavsvariga, Brita, gick vi upp på dansfabrikken och fortsatte dagens träning. Vi jobbade på i ytterligare fyra timmar och i slutet av dagen så sken solen på oss. Vi hade genombrott på många sätt och det kändes för första gången som att vi verkligen dansade tillsammans, och det kändes såååå skönt. Jag hoppas att det är något som fortsätter att infinna sig imorgon och på lördag, och jag är positiv av vi verkligen är något stort på spåren. Så stolt över cecilie och oss…..

To brukne ribbeben

Nu står det klart att minst två av cecilies revben är brutna och det är därför hon tisdag kväll varken kunde sitta, stå, ligga, andras eller allra minst dansa. Brotten kom antagligen förra onsdagen och ett revbensbrott är alltid värst en vecka efter det hänt. Nu brottas vi med smärtor men har gett oss den på att genomföra dansen på lördag. Cecilie är den sista som klagar och har in i det sista stått på sig om att dölja hur om det gör officiellt, men då vi långt ifrån kunnat träna optimalt denna veckan, känner vi oss tvungna att berätta hur det ligger till..

Så ni kan ju ha det i åtanke när ni ser oss dansa samba till “conga” imorgon. Håll tummarna för att vi kommer oss igenom och med hedern i behåll 🙁

Med kärlek
Tobias og Cecilie

e

Tango i dress

Sender en liten hilsen her fra Nydalen, dansfabrikkenog siste treningstimen før vår Tangolørdag. Vi har jobbet hardt hele uken med å sitte tett sammen. Vi har hatt knekk i knærna, raske hodevendinger, benflørt og overlegent, …kanskje litt lidenskaplig utrykk. Tango er herlig!

Utenfor vinduet er verden blitt mørk. Vi skal pakke oss godt inn i høstjakkene og rusle ut i den nå. Veldig fornøyd med innsatsen denne uken, føler at vi har god progresjon, det er motiverende!

Gleder oss til i morgen, men sommerfuglene er nok snart klar for å fly inn i magen, igjen 🙂

Ha en super kveld,

smil smil fra Tobias og Cecilie

rock n' roll- fiskeboll

Fredagaften- og humøret på topp!! Jive er en skikkelig gladans som gir uendelig med energi, yo hoo!

Vi er akkurat ferdig med siste treningsøkt, klokken er snart 20:00. Man føler aldri at man blir helt ferdig, uansett hvor mye man trener, kan alltid bli bedre… Denne uken har bydd på nye danseutfordringer, som kicks og ankelspenst- men mer og mer føler vi at vi blir bedre.

Og gleder oss til store luftige kjoler, converse og hestehaler i morgen, som passer utmerket til vår 60- talls sang; “you are sixteen”

Ha en strålende kveld fra nydalen

Smil

Vi kler av oss…

mye hud i Rumban

På lørdag skal vi bryte alle intimgrenser live på tv.. Vi skal danse Rumba med passion! For å forberede oss har vi denne uken danset med mindre klær enn vi pleier. Tobias har kledd av meg t-skjorta og bare sportsbehåen er kvar og det nye flotte latinerskjørtet 😉

Vi tenker det er viktig å akklimatisere oss til lørdag, antrekket da blir ikke stort da heller, kan du si..

Dette er første gangen vi skikkelig gleder oss til lørdag, litt mer kortroll og en herlig dans som Tobias har koreografert. Også skal vi danse til selveste A-ha, hunting high and low- på jakt etter høyere poengsum fra dommerene.

Vi takker for all support og stemmer, dere er så fine, altså!!

Smil fra Tobias og Cecilie

Hurra, vi skal danse mer!!

Let´s Quickstep, let´s go crazy!

Det var bare så deilig å bli lest opp først av alle 10 parene som gikk videre på lørdag. Det er klart at vi var spendt, vi lå på 9 plass etter de to første rundene. Det var vanskelig å komme til studio på lørdag etter at vi ble slaktet sist lørdag… Men danselysten vant over nervøsiteten, nok til at vi kom oss gjennom- og fikk flere poeng enn sist. Heldigvis! Utviklingskurven går riktig vei 😉

Tusen tusen takk til alle som har stemt på oss!! Vi ble hoppende glade for at vi får danse sammen nok en uke. Vi fikk høre at kameraene bare fikk med seg helene mine, da jeg hoppet opp i de sterke armene til Tobias. Det er ikke bare armene hans som er sterke, mentalt har han vært en klippe for meg etter den vanskelige starten. Fjellstøtt, som selve Kilimanjaro har han stått der- men overbevisende tro på at vi skal danse ut i full blomst, etterhvert… 😉

Takk, Tobias, du er gull!

Stort smil fra Cecilie

Vi visste ikke hvor mye Tor Flöjsvik hatede vores Cha cha cha kjole!

Cecilies cha cha cha kjole

Idag kom Cecilie og jeg ud fra Hotel Edderkoppen og fik da bevis for hvor mye Tor hatede vores dans sidste uke. Han havde varit oppe i kostymen på “skal vi danse” og hentet Cecilies måke kostyme og siden lagt den udenfor mit hotell og kört over den igen igen og igen….. 🙂

Vi blev litt lei af os, men taenkte det er da bare at tage til dansefabrikken og traene så at det ikke sker det samme med ukens Quickstep kjole….

Vi stoppede for at spise litt lunch på grünerlökka men sidenkörte vi direkte til traening….

Imorgen kommer domedagen for et af paren.. hvem bliver det? Vi håper såden at det ikke bliver oss… vi har det sååå göj og tror på at vi kan udvikles så mye fremover…. Vi har jobbet så hart og håper dere er med os?

lunch på lökka...

smil Cecilie og Tobias

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.