Rumba!

Jeg hadde gledet meg veldig til å lære og danse rumba,ettersom dette er en så utrolig vakker dans.

 «Colors Of The Wind» fra «Pocahontas» var sangen. En av mine Disney favoritt sanger 🙂 

Alle deltagerne hadde nemmelig fått et Disney Eventyr hver.  For å lage en liten morsom vri under sending spilte vi alle inn en liten snurt fra eventyret vi hadde fått utdelt.

Så jeg og Tom Erik spilte inn en liten Pocahontas og John Smith video ute i skogen. Var ganske morsomt,men dessverre regnet det ekstremt mye når vi skulle filme. Så vi endte med å bli både våte og kalde. Så selv om vi ser ganske tørre ut på filmen,var vi bokstavlig talt kliss våte!!
Men,vi hadde tross alt en fin dag fordet,og resultatet ble også ganske morsomt 🙂


DUELL!!
Lørdagen endte med å bli ganske nerve pirrende og skummel.
Jeg  havnet på 3 -plass etter dommernes poeng.  8-7-8-7 = 30 poeng.


Men,selv om jeg lå på 3plass havnet jeg likevel i duell mot Stein Jo.  

( Så til neste gang mååå dere huske å stemme på Tom erik og meg,selv om vi ligger høyt hos dommerne!! )

Det å være i duell var en litt merkelig opplevelse. Var nesten først da jeg kunne merke at dette faktisk er en konkurranse !!!

Jeg ble selvfølgelig litt små nervøs, så starten på min duell dansen ble ikke helt som den skulle,men jeg tok meg sammen og fullførte bra 🙂 

Dommerne ga meg alle stemmene sine,når de skulle besteme seg for hvem de ønsket videre. Så det var jo tross alt et stort komplimente.

Men,det var jo fortsatt opp til dere seere der hjemme og avgjøre slutt resultatet….

Når navnet mitt ble ropt opp ble jeg sykt glad!!!!!!

For jeg vil jo virkelig være her lenger! Men,jeg fikk også ganske vondt av Stein Jo :/ 

 Stein Jo har vært en kjerne kar å bli kjent med og jeg kommer til å savne både han og hans fantastiske danse partner Marianne på treningene fremover.


Vi fikk en ny uke 🙂 Takk og lov 🙂  Så Tuuuusen milloner takk til alle dere som stemte oss videre.

“You may have to fight a battle more than once to win it” 😉

Det blir bare færre og færre deltagere med,så nå handler det om å prestere høyt hver gang og nyte danse øyeblikkene.
Jeg skal stå på og spre masse glede til dere der hjemme slik at dere har lyst til å stemme på min fantastiske danse partner og meg helt frem til slutten.

Igjen tusen takk for alle stemmer 🙂


 • Anonym

  Korrekt! Harewood spilte noen kamper for førstedivisjonslaget Guangzhou R&F, han bidro faktisk til at de rykket opp til eliteserien der borte. Han er nå tilbake i england og trener med Nottingham forest, litt usikkert hvor han ender opp. The Guardian gjorde tidligere i høst et interessant intervju med han om tiden i Kina: http://www.guardian.co.uk/football/2011/nov/17/marlon-harewood-china

 • Anonym

  Vet du hvilken klubb Marlon Harewood spiller på? Og kan du gi meg en link hvor jeg får vite mer om klubben hans? Tror han spiller i Kina 😛

 • Anonym

  Takk, det gjør vi vel alle egentlig! 😛

 • Anonym

  nei skulle til hjemlandet og så hadde jeg transitt gjennom kina og var der i 1 uke 🙂 ellers hadde jeg ikke vært der og skal faen med ALDRI dra der nede igjen heller + skal sørge for å ikke ha noe transitt der ihvertfall neste gang jeg reiser .råder dere alle til å ikke dra til det dritt landet asså 😉

 • Anonym

  nei man kan vell ikke det 😉 men iallefall så håper vi på et bra liv for anelkas del i hvertfall 😛

 • Anonym

  Ser godt poenget ditt, men Anelka skal nå hvertfall bo i Shanghai, som etterhvert har blitt en skikkelig verdensmetropol og et sted der man kan leve veldig ok om man har nok penger (og fattig kan ingen anklage Anelka for å være :P)

 • Anonym

  Klubben til
  Conca, Guangzhou Evergrande, vant serien i år. De har også Cleo – en
  veldig ok brasilianer som glatt kunne fått seg kontrakt i en av de
  større europeiske ligaene – på laget, så i Kinesisk målestokk er jo de
  sterke. Generelt i Asia så er det Sør-Koreanske og Japanske klubber som
  holder best nivå, men må ærlig innrømme at jeg ikke vet nok til å ha en
  formening om hvem som er best akkurat nå. Ryktes forresten at at Guti er
  på vei til Kina også nå..

 • Torstein Bakketun Best Kyte

  Hva er det egentlig som er det beste laget i Kina og omegn? Anelka spiller i en klubb nå og den svært gode argentineren Dario Conca spiller i en annen blant annet.

 • lol??? hvorfor var du i kina i sommer? nærmere 35 grader i skyggen er ikke digg!!

 • Anonym

  Bra blogg! Jeg likte partygutta!!

 • Anonym

  syns virkelig synd på anelka som skal bo i kina og spille for et drittlag. greit at du tjener jævlig bra med penger men tenk åssen han kommer til å få det. var i kina i sommer og det er helt utrolig åssen landet er ,for det første så merker du at det stinker noe helt forferdelig,og trafikken er så jævlig + at det er ikke så mange som kan engelsk,og det var det som overraska meg helt,du må kunne tegnespråk for å kunne bo der. men men håper du kommer til å få det bra anelka selvom jeg tviler 100% på det :/