Fra Samba til Eventyr :)

Hei alle sammen 🙂

Har skjedd litt siden jeg sist blogget. Så får vel oppdatere bloggen litt nå 🙂

SAMBA lørdagen var utrolig morsom og det ble mye farger,hofter og god stemmning.


Dommernes poeng ble: 9 + 9 + 9 + 9 = 36 poeng 🙂
Det endte med å bli kveldens høyeste poeng sum. 🙂  Så d
et var jo litt stas 🙂


Men,det beste av alt var at vi  GIKK VIDERE 🙂

 Så tusen takk for alle stemmer 🙂

Tema for den neste uke var EVENTYR 🙂 og RUMBA var den neste dansen vi skulle igjennom……..


 • Tove Helene Hagen

  Hei og hå :)!
  Godt å høre at du er i siget. Herlig var det å se deg svinge med i valsen og ja, nyyydelig kjole. Nå gleder vi oss veldig til Paso doble på lørdag og selvfølgelig er vi spente på “kappa”. Lykke til Marit 
  Tove :):)

 • Kari T Brenno

  Det høres lovende ut! Gleder meg til lørdag 🙂

  Heia, heia- du er en vinner i klubben vår uansett, DANSE-Marit!

 • Anonym

  Dette er faktisk det eneste riktige diskusjonen på tv2sporten. Utrolig gøy å faktisk kunne diskutere med andre som ikke er umodne og urealistiske supportere.

  Men igjen 90% enig. Du har helt rett om det at de tidligere managerene var redde for sparken og ikke bille risikere noe ved å forandre stallen, men så har det ikke vært like nødvendig som nå. For noen år tilbake så var terry “bare” 28, essien 26, drogba og lampard 30. Resten av laget hadde greie aldere de også, noe mellom 24-28, men det er denne sesongen CFC faktisk har bruk for forrandringer. For neste år så må laget klare å spille uten legendene som lamps og drogba. Sesongen deretter vil kanskje ikke lamps og drogba være tilgjengelig og da er plutselig CFC nede på en veldig skuffende 8.plass.

  KTBFFH

 • Anja Eriksen

  90% enig meg deg jeg igjenn. Det er ikke noe vits å ansette en ung å lovende manager viss man forventer suksess med engang. Nå hadde sikkert AVB kommet på 4. eller 5. plass. Tatt store grep kommet på 3. Før de var virkelig gode. Vet ikke om noen har en noe statistikk som sier noe gjennomsnitsladeren på troppene. Men Chelseas beste spillere er gamle. Mye av grunnen til at laget ikke har blitt oppfrisket under de tidligere  managern er at  at det vil koste klubben mellom 3-9 poeng kommende sesong som betyr sparken. 

 • AVB hadde muligheten både i vinter overgangsperioden og sommer, at han burde hente inn forsterkninger , siden ærlig så har ikke Chelsea spillere til å spille den fotballen han ville at de ville spille, og da kan du ikke forvente at spillerne presterer, men AVB hadde noe jævlig bra på gang i chelsea spesielt den perioden de spilltet midtstopper paret og dro opp keeperen,  men om jeg skal se for meg en ny manager som alle er redde for, samtidig som kan gjøre et generasjonskifte i Chelsea, så er det Fabio Capello, ingen sier noe imot denne mannen, Vil jo ha Mourinho men hva er sjansen for det ?

 • Tror ikke Roman vet hvilken tabbe han har gjort. Jeg så for meg at han kunne være der minst 10-12 år og da hadde han vunnet masse, ting hadde begynt og skje tredje sesongen som med United, City og tildels Chelsea tidligere (gikk veldig fort pga en manager man ikke finner mange av).. Se på City, nå er de med for fullt og vil være det i mange år fremover, men de trengte to år til tross for at de kunne kjøpe hvem de ville da også, samme med United under Ferguson, kanskje var ikke det all-verdens lag når han tok over i forhold til situasjonen i Chelsea før årets start, men likevel handler det om en slags “revolusjon” hvor man gradvis begynner og se for seg en fremtid uten Drogba, Lampard, Terry etc, og hvor de da fra 1-2 år etter det er ute. Det samme gjelder de som kommer inn i klubben, Romeu, Lukaku og Luiz/Mata for den slags skyld som tok nivået fort, men kunne blitt større og viktigere etterhvert. Det kunne blitt veldig bra etterhvert, men de/Roman velger heller og foreta en elendig avgjørelse. 

 • Anonym

  Jeg er 90% enig med deg der, men AVB må ta litt av skylda ettersom han ikke klarer fjerdeplassen, et minimum som ingen andre managere har fått under Abramovitsj’s styre. Han er et talent av verdensklasse, men han hadde ikke riktig strategi til å klare dette minimumet.

  En ting er sikkert. Chelsea har få ganger spilt så spennende som under AVB.

  Håper han gjør en retur når både stallen og han er klar for det.
  KTBFFH

 • All ære til AVB som turte å benke stjernespillerne som ikke var god nok/ikke respektert han. Hadde Abramovich bare klart å ventet til etter sesongen, slik at han kunne fjerne spillerne som ikke respekterte han, og heller hent inn spillere som han mente hadde passet bedre inn i hans system. Da ville Chelsea blitt sterke! 

  Men en ting er sikkert: Alt ordner seg ikke bare fordi AVB er borte. Den revulosjonen AVB startet med på gjøres ferdig. Noen må ta over. For etter mitt sjønn så var spillerne problemet, ikke AVB. 

 • Anonym

  Du er såååå fin da

 • Ekstrem teknikk

 • Så koselig at du er blitt en del av Modette:)

 • jeg får det ikke til :((

 • Anonym

  FAEN, DU ER KJEKK!