Årets første 10`er!!!

Dette hadde jeg aldri trodd,og hvertfall ikke når det kom til Slowfox!!!


Ser kanskje ut som en veldig enkel dans og danse. Men,har hatt en bein hard uke og virkelig terpet trinn.
Er nemmelig ekstremt mye fot-arbeid i en Slowfox!!! Mye hode bry!

Så det at vi fikk årets første 10`er  må jeg virkelig takke min utrolig flinke danse partner for.
Han er super god og gir seg ikke før jeg får det til 🙂 

Men,er veldig viktig å stå på og ikke gi opp. Selv om ting kan være utrolig vanskelig.

 Men,når Trine Dehli Cleve sa “Helt nydelig! Dette var dans!”

Fikk jeg litt sjok,for som sakt så forventet jeg litt annen kritikk fra dommerne.

Så det hele var litt suralistisk når poeng summen ble  10 – 9 – 9 – 9 og 37 poeng til sammen.

Wow 🙂 Lov å smile litt da 🙂

Bar ellers på en liten “hemmelighet” denne dagen,for hadde nemmelig feber 🙁

Så det at det da gikk så bra,var jeg veldig glad for. Er ikke noe gøy å være små dårlig når man skal prestere.

Men,var heller ingen grunn til å lage noen store scene ut av dette. “På” og “Av” knappen ble mye brukt 😉

Vi gikk heldigvis videre denne kvelden 🙂 🙂

Men dessverre mistet vi Marit Mikkelsplass. Det har vært en stor glede å bli kjent med Marit, for hun er virkelig et helt fantastisk

menneske ,og jeg har virkelig tatt Marit til mitt hjerte. Er rå og tøff dame. Jeg må si jeg savner marit allerede 🙁

For en innstilling og for en viljestyrke. Jeg skal bruke mye av det jeg har lært av Marit fremover  <3

Nå er det en ny uke og 10`ern kan jeg dessverre ikke bruke til så mye!

     For nå er det nemmelig “SAMBA” som gjelder.

Ballroom Samba er ganske anderledes enn “karneval Samba” ,som jeg selv forbinder Samba med!
Så er en del å bryne seg på!! PHU!
Men,er veldig gøy og jeg håper vi kommer til å levere en god samba til dommerne og selvfølgelig til dere der hjemme på Lørdag 🙂

      Så nå er det bare å glede seg til  Samba rytmer….  For god stemning det blir det 🙂

 • Kan ikke si meg mer enig. Liker spesielt at du tar med bildet av gang og sykkelstien mellom NHH og Sandviken. Kanskje dette hjelper folk til å forstå hvorfor vi velger å sykle i hovedveien her. Det er ingen skilter som viser at dette er forbudt. Men folk bruker hornet og vifter med armene stort sett hver gang. De eneste som gjør noe ulovlig er vel i bunn og grunn de som bruker hornet. Men nå ser de kanskje hvorfor. Alternativet er faktisk mye mer risikabelt enn å kjøre hovedveien.

 • Anonym

  Den låta du sang da du røk ut, tror jeg aldri jeg har hørt bli framført på en så vakker måte:)) Jeg frøs på ryggen og fikk tårer i øynene. Heeelt hærlig å høre på.
  Synes det er leit at så mange ikke skjønner hvor stor artist du egentlig er. Jeg har stemt det fram hver sending fordi jeg har hatt deg som favoritt siden starten. Er klar for å kjøpe den neste plata du gir ut for den KOMMER. Og, jeg har fått Gabrielas song på hjernen, men blir veldig glad og tenker på din framførelse. Så virker du som ei veldig flott jente.
  Stå på videre Maria:))

 • Du var helt fantastisk idag Maria!! Ingen av de andre i konkurransen er i nærheten av så talentfulle som deg! Det er at du røyk blir bare for dumt, når du HELT klart er best.. Men samma det! Du er en helt fantastisk artist, og har fått utrolig mange fans, så bare stå på videre 😀 
  Gleder meg til å høre mer fra deg!! Du er herlig 😀

 • Anonym

  Du bør være STOLT over innsatsen din i årets Idol, kjempebra opptreden i dag. Jeg var imponert! Er sikker på at vi får høre mer fra deg. Lykke til videre! 🙂

 • Anonym

  Så nydelig og fint laget av gutten din! Det hjertet gjorde iallefall at mammaen sang helt fantastisk idag og fikk meg til tenke over på mange gode ting.

  Det som sønnen din laget til deg kan være et tegn på at du skal finne lykken i deg selv og finne glede i være sammen med familie og at du kan føle deg like stor der som på scenen. Like mye lykke, utfoldelse.  Barn er så kloke og jeg tror det er viktig at bidragene dems blir sett på som dypere enn bare good luck og sånn! 🙂
  Ønsker deg lykke til videre, Maria! 🙂

 • Anonym

  Hei Maria! 

  Det var så synd at du røk ut i dag! Du har en så vakker stemme og er ei utrolig nydelig jente. At du i tillegg har klart å stå på slik med to små barn, det står det virkelig respekt av! Jeg har to små selv, så jeg vet hva det innebærer…;-)

  Har lyst til å si at anonym hets og negativitet på nettet er forkastelig! Det dreier seg kun om misunnelse. Du har alt, og det er det mange som har problemer med å takle. Stå på videre! Vi kjøper plate, vi. 🙂

 • Så nå røyk du ut… min favoritt!!
  Gi ut plate jeg kjøper garantert 🙂

  lykke til videre!!!!!

 • Du har en helt fantastisk stemme. Jeg er egentlig veldig kritist til personer som synger den sangen, spessielt siden den er så vanskelig. Men du klarte det helt perfekt! 😀

 • twoinoneee

  Du sang fantastisk nydelig! Den sangen er veldig vanskelig, men jeg synes du gjorde den dødsbra. Så lenge du selv er fornøyd, så er det alt som teller. Drit langt i de idiotene som skal dra deg ned, kritisere og være kjipe. Du er perfekt akkurat som du er! Vet du hva? Du er faktisk med blant de ALLER beste sangerne i hele norge. Av SÅ mange som var på audition, er DU en av de som har kommet lengst. Vet du hvorfor? Fordi du er flink! Fantastisk flink. Jeg ønsker deg masse masse lykke til og krysser fingrene for deg. Og igjen, du sang NYDELIG i kveld! <3

 • Anonym

  Jeg gleder meg veldig til å høre deg synge i kveld! Masse lykke til – dette nailer du!