Slowfox Next :)

Neste lørdag er det “SLOWFOX” som gjelder.
Det sies at det er på denne dansen en kan se om et par kan danse eller ikke :/ wæææ..
Sowfox er en elegant og litt jazzaktig dans. Så selv om jeg synes det er SUPER VANSKELIG så kommer det til å bli utrolig gøy når vi skal danse den på live sendingen.

Her er tom eriks tegning av dansen vår så langt.. haha..huff.. Er seriøst vannskelig å danse slow fox. Respekt folkens 😉

4 par har fått “SLOWFOX” og 5 par har fått “JIVE”. Jeg hadde et lite håp om å få  jive, for synes det ser så utrolig kult ut å lære.  Samt er jo en utrolig morsom dans som man umulig kan bli i dårlig humør av 😉 Så jeg håper jeg får muligheten til å danse jive etterhvert 🙂

Men,nå er det Slowfox som gjelder 🙂 og det er en ekstremt vakker dans og det handler om å flyte elegant over gulvet…så blir spennende og se om jeg får til dette 😉 ….. Litt som et elegant stav hopp?