Slowfox Next :)

Neste lørdag er det “SLOWFOX” som gjelder.
Det sies at det er på denne dansen en kan se om et par kan danse eller ikke :/ wæææ..
Sowfox er en elegant og litt jazzaktig dans. Så selv om jeg synes det er SUPER VANSKELIG så kommer det til å bli utrolig gøy når vi skal danse den på live sendingen.

Her er tom eriks tegning av dansen vår så langt.. haha..huff.. Er seriøst vannskelig å danse slow fox. Respekt folkens 😉

4 par har fått “SLOWFOX” og 5 par har fått “JIVE”. Jeg hadde et lite håp om å få  jive, for synes det ser så utrolig kult ut å lære.  Samt er jo en utrolig morsom dans som man umulig kan bli i dårlig humør av 😉 Så jeg håper jeg får muligheten til å danse jive etterhvert 🙂

Men,nå er det Slowfox som gjelder 🙂 og det er en ekstremt vakker dans og det handler om å flyte elegant over gulvet…så blir spennende og se om jeg får til dette 😉 ….. Litt som et elegant stav hopp?

 

 

 • Heidi Muggeby-Andersen

  Hei
  Ser at det kommer skoleelever og får prøve seg som dyrepassere hos dere….. Min aller største drøm er å se en løve på virkelig nært hold! Kanskje så nært at jeg kan føle den puste mot meg….. Jeg er født i løvens tegn, og siden tidlige barneår har jeg vært svært fascinert av løver. Fascinert av hvor vakre og mektige de er!!!
  Hvilke muligheter er det for privatpersoner å få se dyra “bak kulissene” slik skoleelevene får?
  Mvh Heidi

 • Anonym

  Hallo, jeg leser bloggen din! 

 • Mats S. Hallstensen

  Her har du kommentaren din -_-

  Neida… ser på kollektivet hver fredag… du kan sende meg en kopp hvis du vil -_- <3

 • hei, karoline her;) synes d e kjempe kult at du kommer såå nært sææ vilde dyr, bare at de kansje ikke er så vilde da=)
  men jeg beundrer deg såå mye<3 jeg er bare 12 år og drømmer om og få meg jobb i en dyrepark, helst der du jobbber, fordi den parken er sååååååå kul!
  synes dyrene dere har der er kjempe søte<3
  jeg og lillesøsteren min ser alltid på programmet<3<3<3=)