SNEAK PEEK ;)

Her er et liten “sneak peek” av hva som venter dere på premieren på Lørdag 🙂
Min første dans er Cha cha cha. Så det er veldig spennede og morsomt.
Her skal beina strekkes,hoftene vrikes og man skal danse ned i gulvet! Så mye å huske på!!!
Tom Erik har vært super flink til å lære meg CHA CHA CHA, så nå håper jeg bare at jeg klarer å gjennomføre dansen bra og at dere som ser på blir i god humør,inspirert og har lyst til å se mer til av oss fremover 🙂

 
 • rbh

  Stoltenberg II brukte selv aktivt rødgrønn om sin koalisasjon. Høyre frp har ladri brukte dette offentlig. Dette er journalistskapt. Forresten var den forrige regjerningen rød-rødgrønn-grønn tre partier med ulike logoer, dette er en blå regjering, men fremfor alt er det “Solberg regjeringa”

 • Tor Sprø Søvik

  Blåe er en klammeform på bokmål som er lite brukt. Den blåblå regjeringen er den mest korrekte formen fordi den ikke normerer mot enkelte dialekter og sosiolekter.

 • venstresiden

  hahaha! Derfor LO støtter de så mye som de gjør? tror ikke at landets største arb.livs organisasjon ville støttet AP hvis dett ikke var ett parti for arbeidere.

 • mittfedreland

  Da er vi enige om de som ligger til høyre for Frp.

 • ml

  Du har jo rett i det. Partiene som ligger til høyre
  for FRP i Norge vil jeg helst ikke assosieres med.
  Men jeg synes fortsatt at politikken er sosial-demokratisk.

 • mittfedreland

  Norge er Norge og ikke USA. Ikke sammenliknbart i det hele tatt.

  Her i Norge regnes Frp til høyre for Høyre. Ikke mange partier som er til høyre for Frp, som gjør at Frp blir til venstre for deg. Det må være blant “de andre” med ingen deltakelse på Stortinget.

 • ml

  Enig at Frp er for folk flest, men de de er fortsatt til venstre for min oppfatning av et rettferdig samfunn.
  Dette hadde vært en rød regjering i usa.
  h

 • KompetansePaValgdagen13

  Arbeidarpartiet bytta faktisk nettopp namn til Arbeidarpartiet.

 • mittfedreland

  Frp er et parti for folk flest. Mer for folk flest enn det “Arbeider”partiet er.

  “Arbeider”parti er slettes ikke et parti mer FOR arbeidere og AV/MED arbeidere. “Arbeider”partiet bør bytte navn.

 • mittfedreland

  Ja, tydelig vanskelig for deg.
  Entall: Blå. Flertall: Blåe. Ergo: Den/de blåblåe.
  Tips: Tanums store rettskrivningsordbok.

 • neriko

  Det heter nok en blåblå, den blåblå, de blåblå! Grammatikk er vanskelig.

 • Kristoffer

  FrP er de som taper mest ansikt ved å svelge nesten samtlige av kamelene. Hjertesakene til FRP blir bare symbolsk berørte, innvandringspolitikken som FrP gikk til valg på, er den største kamelen de har måttet svelge. Lovverket er det eneste hjelpemiddel FrP har til rådighet for å forandre asyl/flyktning/integreringspolitikken sin. Tiggeforbudet blir det nok heller ingenting av, alt har kokt vekk i kålen. Nå så blir det bare kosmetiske grep de har tatt for den “nye” innvandringspolitikken sin. Det hjelper altså ikke å sminke grisen og presentere den som ei merr, grisen er og forblir en gris under laget av sminke som er påført.

 • ml

  Dette er ikke blått. Det lukter sosial demokratisk lang vei.
  Ønsker meg en blå politikk.

 • mittfedreland

  Det er to blå partier som nå skal danne regjering. Det er ikke bare Høyre-politikk her. Som du selv har nevnt har også Frp fått gjennomslag.

  Akkurat som det heter “den rødgrønne” (heldigvis avtroppende), heter det den blåblåe. (En blåblå, den blåblåe).

 • Bjørn Rasmussen

  Det er ingen tvil om at KRF vil bli en klamp om foten for denne regjeringen. KRF er i dag et sosialdemokratisk parti som i tillegg til sosialetikk også har en kristen individual etikk. Det er AP sin sekulære forankring som gjør at de samarbeider med Høyre og ikke med AP.

 • Hoffern

  Religion og politikk passer aller dårligst i de muslimske landene der religionen styrer alt det politiske

 • Hoffern

  Klart Høyre får forme sin politikk mest. De fikk jo mange flere stemmer enn FrP? Tror det er mange som er redd for at FrP vil lykkes med for mye av sin gode politikk og vokse seg større 🙂

 • kluten

  Vårt Land ble utdatert i 1953. Religion og politikk passer IKKE sammen.

 • Kjetil Pedersen Kjølsø

  Enig, det kommer til å bli som forventet, regjeringsskifte denne gangen. Det er vel ekstremt sjeldent at en regjering sitter lenger enn to stortingsperioder. Når det gjelder småpartiene som ligger faretruende nær sperregrensen, virker det å være Arbeiderpartiet og spesielt Høyre som “tjener” på om de havner under sperregrensen og ev. Opphører å eksistere. Sv-velgerne kommer ganske sikkert ikke til å stemme borgerlig, så de havner nok hos AP. Velgerne fra både KrF og V vil mest sannsynlig gå til Høyre. Tviler på om noen vil gå til Frp, kanskje med unntak av ekstremistene som kun er opptatt av Israel. At De Grønne begynner å gjøre det bra i Norge burde faktisk ikke være noen overraskelse. De har jo fått et solid fotfeste i flere europeiske land, og når de kan gjøre det så bra som f,eks i Tyskland, burde de også ha grunnlag for å gjøre det samme i Norge. Tipper De Grønne plukker velgere jevnt og trutt fra alle småpartiene

 • Kjetil Pedersen Kjølsø

  Jeg lurer på om det gir en bismak i munnen på Frp at omtrent samtlige av de sosiale taperne stemmer på dem? Ikke det at det ikke finnes både anstendige og oppegående FrP-velgere, det vet jeg det gjør, men de henger sjelden på slike forum som dette. Med slike uttalelser kan man naturligvis ikke klandre dem.

  Du virker å være en “ivrig” velger og da er det ganske spesielt at du ennå ikke har fått med deg at verken Jens eller Jonas er medlem av Sv, som artikkelen jo handler om. De du omtaler som “lystløgnere”er topplederne i Norges mest populære parti, både nå og gjennom tidene. Du kan ikke ha særlig tiltro til norske velgere, nå og opp gjennom historien. Du er kanskje utlending?

  En annen ting, de borgerlige burde faktisk håpe at Sv gjør et godt valg. Oppegående folk som følger med har sikkert forlengst skjønt at SV ikke stjeler en eneste velger fra de borgerlige partiene. Derimot har de stjålet, og stjeler fortsatt, majoriteten av sine velgere fra landets største politiske parti, Arbeiderpartiet. Skulle Sv opphøre å eksistere vil et betydelig antall velgere finne tilbake til AP, og gjøre landets største parti enda større.

  -Stem folkens, stem!-

 • Jan Haugen

  MDG, SV, KRF, SP og VENSTRE kan alle havne under sperregrensa for min del…
  Tøysepolitikk er ikke hva dette landet trenger etter 8 år med de R/G

  Skal det skje noe med helse-, eldre-, transport-, og justis-politikken – samt den generelle økonomiske politikken med skatter og avgifter må vi få et sterkt FRP i regjering, som kan tøyle lyserøde Høyre og drive landet fremover..

  Jens, Jonas og de andre lystløgnerene kan advare til de blir enda rødere i fjeset, de må ha romtemperatur-IQ om de tror at folk flest tør å stole på NOE av det de sier i valgkampen

  GODT VALG

 • fornuften22

  Meningsmålingene kan ikke måle hvor mange som virkelig gidder å gå for å avlevere stemmen sin på valgdagen eller tidligere.
  Med Venstre og MDG og SV omtrent på fire prosent på meningsmålingene blir det umulig å vite og umulig å gjette det endelige valgresultatet.
  Den store usikkerheten blir oppmøtet og selve valgdeltakelsen.
  Det er ennå for tidlig å gjette om MDG kommer over fire prosent, men framgang før et valg bruker å fortsette til valgdagen.
  Så da spørst det om politikerne fra MDG vil sanke stemmer eller skremme velgere i tiden fram til valget.
  Og så spørst det om tidligere SV-velgere vil gidde å avlevere sin stemme.
  SV kan få hjemmesittere denne gangen.
  Venstre kan få velgerflukt til MDG.
  Bare meningsmålinger like før valgdagen kan gi grunnlag for gjettinger nå, men da med stor usikkerhet.
  Valgresultatet blir det eneste sikre denne gangen vil jeg tro.

 • Tråkigt att ni inte är med i tävlingen, hoppas även era danser läggs ut på nätet. Och så kanske man får se skymten av dej backstage!?

 • Mener han er bedre enn Evans, Smalling, Ferdinand, og muligens Jones. Syns han er god nok, men at han heller burde fortsette i Fulham, muligens få seg en testimonial kamp når han legger opp.

 • Anonym

  Trenger vell ikke å jobbe som fotballekspert for å vite at Hangeland ikke er god nok for United! 

 • Anonym

  Forsåvidt enig. Men det er jo Ferdinand vi trenger en erstatter for, og da nytter det ikke å hente inn en som “kanskje er like god”. Skal vi hente en erstatter, så skal han være mye bedre enn Rio, ja, kanskje bedre enn Vidic også. 

 • Anonym

  Fotballen har ikke forandret seg så mye på 10 år, det er bare tull. Det blir selvfølgelig lettere å spille stopper for et lag som for det første har ballen mye mer, men som også er flinkere til å forsvare seg. Og jeg skrev at Cahill var den beste engelske stopperen, Vidic, Kompany og Vermaelen er selvfølgelig bedre.

 • Anonym

  du kan ikke sammenligne dagens manchester united med det laget som spilte for 10 aar siden da berg og johnsen spilte i forsvaret. Dagens fotball er mye raskere og dermed blir ikke sammenligningen riktig. I dag maa man vaere mye mer tekninsk, hurtig og ha bedre ballkontroll enn man hadde for 10 aar siden.
  Og lettere aa vaere stopper i united? United spiller mye langs bakken og spillet er hurtigere enn fulhams, noe som er litt av grunnen til at de ligger der de ligger. I tillegg moeter de bedre motstand i europa i form av cl. Saa hvor mye enklere det er kan diskuteres.
  Og cahill beste stopper i PL? Vel, det er din mening.. Setter nok baade vidic, kompany, og vermaelen hoyere gitt 😉

 • Anonym

  Hangeland er da ikke noe dårligere enn Henning Berg eller Ronny Johnsen var, tvert imot er han på sitt beste langt bedre. Så at han ikke er god nok for Manchester United stemmer ikke. Du må også huske på at United er et såpass bra lag at det er mye letter å spille stopper der. Hverken Stam, Ferdinand eller Vidic var i nærheten av å være verdens beste før de kom til United, og hadde sannsynligvis ikke hatt i nærheten av samme status i en dårligere klubb. Bare se på Cahill i Chelsea, han gikk fra å være en god stopper i Bolton til å være den beste engelske stopperen i PL for Chelsea.

 • Anonym

  Det går rykter om at de skal sparke Bohinen, og ansette deg i stedet, men de er ikke sikker på om du synes de er bra nok.

 • Anonym

  Jeg har problemer med å se at han er selvskreven på landslaget, men Demidov  må nok ha adskillig kamptrening før han er aktuell.

 • Anonym

   Penger er ihvertfall ikke noe problem. Man Utd, Man City, Chelsea osv. er langt over Fulham i fotballhierarki og henter spillerne deres når som helst. Hvis spilleren er god nok er det skjelden prisen står i veien for disse lagene. Hanglestad er rett og slett ikke god nok for en storklubb. Bare se på alle tabbene han gjør i løpet av en sesong.

 • hangeland er jo so dorleg at fulem snart rykk ned på grunn av han, han er jo den einaste grunnen at norge er so dorlege allle er bedre enn han

 • Anonym

  vil ikkje sei ferdinand e so mykje beire enn hangeland, fomla en del han og!

 • Anonym

  Brede Hangeland er på langt nær god nok for Manchester United, enig i alt du skriver her. Personlig ser jeg gjerne at Hangeland også byttes ut av landslaget til fordel for duo bestående av Forren/Demidov. Han holder enkelt og greit ikke samme nivået som tidligere, og et skifte er helt riktig.

 • Hva kommer til høsten :)?

 • frode.h

  Hvor er videoene? De er ikke her lenger…