Under et døgn til premiere

Jeg må innrømme jeg er spent. Det er under et døgn til premieren på vårsesongen til Broom. I morgen klokken 20.00 starter vi opp på TV 2.
Jeg håper dere fans og seere vil like det dere ser. Vi har jobbet med dette lenge nå. Nå får vi dommen. Liker dere Broom-banen vi har bygd så Tommy kan herje på den? Er reportasjene så kule og morsomme å se på som vi tror og håper? Hva syns dere om gjestene og stuntene som skjer i studio hos Jan Erik? I morgen får dere se! Jeg gleder meg til å høre tilbakemeldinger fra dere. Og det er mange måter å nå oss på. Vi Facebook siden vår. Broom.no selvfølgelig. Epost og papirpost. Eller i kommentarfeltet her på bloggen. Jeg håper vi får høre hva dere syns.
I morgen vil dere også skjønne hvorfor det er med en snøscooter på bildet her. Kul’an med Sviland reportasjen vi viser i morgen krevde fart på snø for å få bildene vi trengte.
Imens teller jeg nervøst ned.

20110523-081818.jpg