Snart opptak av Broom

Redaksjossjef og prosjektleder, BroomDet er lenge siden Broom var på lufta på TV 2. I allefall føles det sånn for oss som jobber med det.  Og nå gleder vi oss VELDIG til å lage nye program. 
I jula viste vi programmene om da jeg og Benny dro på bilferie med en gammel Volvo Bertone, høydepunkter fra Broom Festivalen og Best of fra Broom 2010. Siden de ble vist har vi jobbet hardt med å lage et helt nytt Broom.

I slutten av mai skal dere få se hva vi har kokt sammen.  Tid og dato vil jeg holde litt for meg selv ennå. Men jeg tror Broom blir tøffere enn noen gang. Jan Erik og vi andre i Broom var enige om en ting da vi startet mer planleggingen. Vi vil ha mer bil, motor og råskap. Og det skal det bli.

I år spiller vi inn sendingene på Drammen Havn. Her har vi vår drømmelekegrind. Vi har nesten ubegrenset med plass. Vi kan kjøre, hoppe og herje med bil så mye vi vil.
Ytterst på kaikanten setter vi opp drømmestudioet vårt.  Rosinen i pølsa er en unik arena hvor Tommy Rustad kan vise hvor rå han er til å kjøre. Dere får mer detaljer om hva dette er litt senere.

Akkurat nå jobber vi i redaksjonen dag og natt. (ja vi avsluttet faktisk opptakene til promofilmen for Broom kl 02.36!) Målet er å lage verdens kuleste Broom.

Jeg gleder meg til å vise dere!

Kjetil