Broom festivalen

Lykkelige folk på Broom-festivalen. Møtte disse tre glade guttene på festivalen idag. De var heldige og vant helikoptertur etter å ha svart rett på Jan Eriks spørsmål under Broom showet på festivalen. Gitt om de var glade etter flyturen?

20111015-032855.jpg

Min sprøeste opptaksdag med Broom

I vår gjorde jeg  noe skikkelig sprøtt. Jeg satt på med en dragsterbil.  Det er uten tvil det mest spennende jeg noengang har  gjort på jobb.

Bilen til Terje Håkonsen har over 2500 hestekrefter.  Det har aldri vært passasjer i en sånn bil i Norge eller Europa såvidt jeg vet.  På 6.546 sekunder var vi oppe i 347 kilometer i timen. Det var som å sitte inne i et Playstation bilspill på ordentlig.
Dragrace er en motorsport som opplevde stor popularitet for noen år siden. I dag er det ikke like mye folk på publikumstribunenen. Det er synd. For det er uten tvil en utrolig spektakulær opplevelse og se tusenvis av hestekrefter på nært hold.

Hvis Broom reportasjen fra Gardermoen ga deg lyst til å se mer på dragrace kan jeg anbefale en tur på stevnet 5-7  august.  Da blir det ny jakt på rekorder på stripa. Men jeg kan garantere, jeg kommer ikke til å sitte på.

På jakt etter drømmebilen

Deilig å sitte i baksetet på en diger Mercedes å føle seg som en administrerende direktør. Ikke en dum følelse å ha med tanke på hva slags bil vi jakter på: drømmebilen. Vi har fått innvilget audiens hos en av verdens mest eksklusive bilprodusenter – gjennom bilhistorien. Og vi skal ikke til Stuttgart. Akkurat nå beveger vi oss nordover fra Zürich. Om en time bør vi være i nærheten. Jeg koser meg bak. Ditlev regissør kjører og fotograf Jørgen styrer ACen. Jeg sier ikke mer om hva vi skal ennå. Men noen drypp m hint blir det nok i dagene fremover. 20110530-085207.jpg20110530-085238.jpg20110530-085250.jpg

Frank Ocean: Fete biler – fet musikk

Den siste tiden har det vært mye snakk om Frank Ocean og  musikken hans. Er han den nye Kanye? Det er ikke bare musikalsk han beveger seg i et landskap nær mr. West. Frank har også en over gjennomsnittet interesse for bil virker det som, akkurat som Kanye West. Og det er lett og se på platecoverene og videoene hans. Debut EP`en hans så sånn  ut:

Kanye er kjent for å bruke fete biler i videoene sine og pleier å dukke opp på premierer i dyre og eksklusive biler.  I Cannes kjørte han en svært eksklusiv Mercedes:  http://www.topspeed.com/cars/car-news/kanye-west-drives-mercedes-slr-stirling-moss-at-cannes-ar109976.htmlLes videre

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.