Spennende serienyhet hos oss: Orphan black!

Hei hei!

Den 28. april starter vi opp “Orphan Black” her på Bliss. Mandager, tirsdager og torsdager 22.20 kan du se den spennende canadiske serien. Vi har allerede sett tre episoder av den, og gleder oss til resten. Sesong 1 har ti episoder.

Den talentfulle Tatiana Maslany spiller hovedrollen i serien.

Den talentfulle Tatiana Maslany spiller hovedrollen i serien.

Kort fortalt om serien:   Sarah flykter fra en fortid full av mange svært dårlige valg. Så blir hun plutselig eneste vitne et selvmord av en jente som ser ut som henne selv. Sarah stjeler dermed identiten til den døde jenta, og tror det vil løse problemene hennes. I stedet for havner Sarah midt i en livsfarlig situasjon og i et kappløp mot tiden for å finne svarene hun trenger for å komme seg ut av den dødelige konspirasjonen.

Tatiana Maslany, som spiller hovedrollen i serien, har fått flere priser for sin innsats, blant annet “beste skuespillerinne” under Critics choice Awards.

Denne serien er underholdende, og litt skummel.

Denne serien er underholdende, og litt skummel.

Håper dere kommer til å like den!:)