Fredagskveld er eventyrtid

I slutten av uken er det på tide å drømme seg bort i noen eventyr. Fredagskveld venter først en ny versjon av Askepott,  og deretter en eventyrlig historie om en bok som knytter tre kvinner sammen.

A-Cinderella-Story20.00 Cinderella Story

High school-studenten Sam (Hillary Duff) drømmer om å studere ved Princeton for å finne drømmeprinsen sin. Så langt bor hun sammen med sine onde stemor og stesøster som behandler henne mer som en tjener enn som et medlem av familien. Trøst finner hun hos nettvennen Nomad (Chad Machael Murray ) som avtaler å møte henne på Halloween-festen. Når det viser seg at den anonyme chatt-partneren er den kuleste gutten på skolen, får Sam panikk: Kan han virkelig bli forelsket i henne?

the hour 21.45 The Hours

The Hours er en fortelling om tre kvinner som er på søk etter et mer meningsfullt liv i hver sin tid.

I begynnelsen av 1920-tallet kjemper Virginia Woolf i London mot sinnsykdom og skriver sin første roman «Mrs. Dalloway». Noen år seinere leser Laura Brown boken i Los Angeles og får en åpenbaring som gjør at hun vurderer å forandre livet sitt. Calarissa Vaughan er den moderne versjon av Mrs. Dalloway. Hun lever i dagens New York og er forelsket i sin dødssyke venn Richard.

Forbindelse mellom damene er ikke bare boken, men også deres felles lengsel og redsel.

På TV 2 Bliss fredag, 14. mars fra kl. 20.00!