Premiere på Bliss

Seks mandager fremover inviterer Dorthe Skappel en travel kjendis til en en pustepause i ei primitiv hytte i et tre. Først ut et Trond Espen Seim.

Dorthe01_1000
De lever i en pulserende underholdningsbransje og ferdes på den røde løperen med største selvfølgelighet. Dorthe Skappel utfordret dem én etter én, til skogs, i en primitiv hytte, uten strøm, data og mobiltelefon.

I serien «Himmelhytta» har Dorthe blant annet møtt Trond Espen Seim, Noman Mubashir, Vebjørn Sand og Christer Falck.

– Døgnet har bare 24 timer. Ingen kan gi deg mer tid. Du kan ikke arve tid av en gavmild onkel, ei heller kjøpe deg et kvarter. Vi bruker så uendelig mange timer på å “snakke” med venner på Facebook, twitre om hvor vi befinner oss og oppdatere verden på hva vi gjør med bilder på instagram. Tiden går uendelig fort og sjeldent eller aldri har man tid til å være oppmerksom og tilstede der man faktisk er, sier Dorthe Skappel.

– Har vi skapt oss et behov vi egentlig ikke har? Hvordan oppleves det da å legge alle tidstyver bort for et døgn? Jeg har tatt med meg spennende mennesker opp i trehytta, og stengt omverden ute – bare for å være sammen, forteller Skappel.

Se premieren på programmet «Himmelhytta» på TV 2 Bliss mandag 10. mars kl. 23!