Flere filmkvelder på Bliss under OL

Foretrekker du en god film fremfor sport og OL? Følg med på Bliss i ukene fremover – her sendes gode filmer hver onsdag og fredag.

Fredag 7. februar kl. 20: The Nanny Diaries – Annie (Scarlett Johansson) får kultursjokk da hun får jobb som praktikant hos en overklassefamilie på Manhattan. Her må hun manøvrere mellom krevende foreldre, bortskjemte unger og den altfor kjekke naboen Harvard. Amerikansk komedie i regi av Shari Springer Berman,  Robert Pulcini.

coco_before_chanel01
Fredag 7. februar kl. 22.05: Coco før Chanel
– Fransk drama fra 2009 med kjente Audrey Tautou i hovedrollen. «Coco før Chanel» bygger på biografien av Edmonde Charles-Roux, og forteller historien om den verdenskjente motedesigneren Chanels tidlige liv. Rollen som Coco Chanel spilles av Frankrikes kanskje største kvinnelige stjerne Audrey Tautou, tidligere kjent for bl.a. «Da Vinci-koden» og «Den fabelaktige Amélie fra Montmartre».

Onsdag 12. februar kl. 21.25: Crazy/Beautiful – Nicole Oakley, den opprørske datteren til en velstående kongressrepresentant, går på offentlig skole i rikmannsstrøket Pacific Palisades i Los Angeles. På trass innleder hun et forhold til Carlos Nuñez, en målbevisst student med toppkarakterer, men som kommer fra langt mindre eksklusive omgivelser på den andre siden av byen.

Fredag 14. februar kl. 20: Streetdance – Vi følger en dansegruppe som trener hardt for å kunne konkurrere om seieren i det kommende, nasjonale streetdance mesterskapet. De har bare et problem, de mangler et sted hvor de kan øve. De får muligheten til å låne noen lokaler på den kongelige ballettskolen, men til gjengjeld blir de tvunget av skolens rektor til å jobbe sammen med en gruppe ballettdansere. To forskjellige verdener kolliderer, og uten å egentlig ha noe til felles, utenom en intens lidenskap til dans, innser de at de må finne en måte å samarbeide på for å kunne vinne mesterskapet.

Fredag 14. februar kl. 22: Trust the Man – Vi følger de romantiske eskapadene hos to par: En suksessfull skuespillerinne (Julianne Moore) og hennes hjemmeværende reklamemann (David Duchovny). Han vil ha sex – helst hele tiden, hun vil helst bare ta en lur. Også hennes late bror (Billy Crudup) og hans kjæreste; forfatteren Maggie, har sine uenigheter. Hun vil fryktelig gjerne ha et barn, og han har panisk angst for å binde seg. New Yorks uteliv byr dessuten på et enormt tilbud av fristelser som stadig stiller seg forførende i veien for alle fire.

Onsdag 19. februar kl. 21 25: My Best Friend’s Girl – Tank tar et oppdrag for sin beste venn, Dustin. Oppdraget går ut på å gi Alexis verdens verste stevnemøte, slik at hun forstår at Dustin er den perfekte mann for henne.

Fredag 21. februar kl. 20: She’s The Man – Viola Hastings (Amanda Bynes) er rasende fordi jentelaget har blitt utelatt av serien. Når hennes tvillingbror Sebastian (James Kirk) ringer fra London for å fortelle at han ikke rekker tilbake til skolestart på sin nye skole, bestemmer Viola seg for at dette er hennes store sjanse! Ved hjelp av en god venn som er makeover artist utgir hun seg for å være Sebastian, og inntar skolen – og fotballaget!

twenty_seven_dresses_filmFredag 21. februar kl. 22: 27 Dresses – Jane stiller alltid opp som forlover, men selv mener hun sjansene er små for en lykkelig slutt i sitt eget kjærlighetsliv. Men når søsteren vil gifte seg med mannen hun er hemmelig forelsket i, våkner Jane. Katherine Heigl, kjent fra “Knocked up” og “Grey’s Anatomy”, spiller hovedrollen.