Finnes ekte kjærlighet?

Det er den dagen i året da kjærligheten skal blomstre mer enn vanlig. For travle par og single i Los Angeles gir dagen prestasjonsangst. Hva om den ekte kjærligheten ikke er ekte likevel? Og finnes den ideelle partneren i virkeligheten?

Valentine-s-Day-Movie

I en serie små historier som tangerer hverandre innimellom, følger vi par og single med små eller store forventninger til dagen som skal få hjertet til å svulme og kroppen til å sitre. For noen er Valentine’s Day bekreftelsen på forpliktende kjærlighet og evig troskap. For andre er den kynisk markedsføring av noe som ikke fungerer knirkefritt i annet enn tredjerangs kioskromaner. Uansett hvilken kategori våre helter i denne filmen tilhører: Samtlige vil veksle mellom tårnhøy begeistring og kjellerdyp frustrasjon mens de tråkler seg gjennom en dag så uventet som bare kjærligheten kan være.

Roller: Bradley Cooper, Anne Hathaway, Jessica Biel, Jessica Alba, Julia Roberts, Ashton Kutcher, Emma Roberts, Jennifer Garner, Jamie Foxx, Queen Latifah, Shirley MacLaine, Patrick Dempsey, Topher Grace

Se den amerikanske filmen «Valentine’s Day» på TV 2 Bliss ondag 22. januar kl. 21.45!