Fredag er filmkveld

Fredag  er som vanlig filmkveld på TV 2 Bliss.

I kveld sender vi de to filmene «Cinderella Story 3» og «Numb».

«Cinderella Story 3» kl. 20.00: Overarbeidet og livredd, følger 17 år gamle Katie kommandoene fra sin stemor og stesøsken, uten å klage. Katie har et stort sangtalent, men blir tvunget til stillhet fordi hennes mindre talentfulle stesøster forsøker å vinne en platekontrakt med Massive Records.

I rollene: Lucy Hale,  Megan Park,  Missi Pyle,  Freddie Stroma,  Titus Makin Jr.

Regi: Damon Santostefano

 

Numb(2007)
«Numb» kl. 21.50:
Manusforfatteren Hudson Milbank er så fremmedgjort fra sitt eget liv at han får kronisk deprimerte til å virke lystige. Hudson bor alene, ser på Golf-kanalen dagen lang, klarer ikke å få forhold til å vare, nasker i butikken for å få adrenalinkick, frykter at å tenke på farens død vil føre til at ting skjer, avskyr sin mor og er generelt sprø som en kjeks. Så snubler Sara inn i livet hans.

I rollene: Matthew Perry,  Mary Steenburgen,  Kevin Pollak,  Lynn Collins,  Noah Danby,  William B. Davis,  Brian George,  Bob Gunton,  Patricia Harras,  Helen Shaver,  Benjamin Ratner.

Regi: Harris Goldberg