Tøffe damer på Bliss

Fredag er fortsatt filmkveld på Bliss, og denne kvelden får du oppleve både flotte og tøffe damer.

Filmen «Svigermonster» (Monster-in-law) sendes kl. 20:
Jane Fonda gjør comeback i denne romantiske komedien fra 2005 med Jennifer Lopez og Michael Vartan på rollelisten. Som monster-svigermor.

Svigermonster_film

Filmen «He Loves Me» sendes kl. 22:
Laura (Heather Locklear) er overbevist om at hun lever et idyllisk liv. Hun er en dyktig eiendomgmegler, gift med en av byens ledende leger og mor til en herlig seksåring. Men Laura blir knust når hun mistenker at ektemannen er utro, selv om hun selv også har et forhold med en annen. I et forsøk på å redde ekteskapet sitt kommer Lauras mystiske fortid til overflaten, og snart klarer hun ikke lenger å skille mellom fantasi og virkelighet.