Storfilm på fredagskvelden

Kveldens fredagsfilmer på Bliss, byr på både fransk og amerikansk drama.

coco_before_chanel01
Først ut er «Coco før Chanel» som bygger på biografien av Edmonde Charles-Roux, og forteller historien om den verdenskjente motedesigneren Chanels tidlige liv. Rollen som Coco Chanel spilles av Frankrikes kanskje største kvinnelige stjerne Audrey Tautou, tidligere kjent for bl.a. Da Vinci-koden og Den fabelaktige Amélie fra Montmartre.

På TV 2 Bliss kl. 20.00!

Neste film er «Blind Date». Dette er en historie om to foreldre som kjemper for å glemme tapet av sin datter. De flørter gjennom kontaktannonser, og oppsøker hverandre i en rekke “blind dates”. Når de møtes, spiller de nye roller, og opptrer som fremmede for hverandre. Alt i et forsøk på å glemme sorgen, og bygge opp sitt havarerte forhold.

På TV 2 Bliss kl. 22.05!