Tigerstaden er tilbake!

Søndag 29. september kl. 20 er det sesongpremeire på sesong 2 av «Tigerstaden» på TV 2 Bliss. I den anledning sender vi alle episodene fra første sesong tidligere samme dag – nærmere bestemt fra klokken 12 til 18.

Tigerstaden2013

Mari; Anette-Marie, Linni og Carina. Foto: Fredrik Arff

Jentene fra «Tigerstaden» er altså tilbake med andre sesong av den populære dokusåpen. Linni Meister, Carina Dahl og Mari Haugersveen, får i de nye episodene av serien følge av venninnen Anette-Marie Antonsen. «Tigerstaden» er en dokusåpe om ekstremt ambisiøse jenter på Oslos beste vest. Vi følger dem i deres jakt på suksess og kjærlighet – mens de både jobber og fester hardt.

Tigerstaden-jentene var populære blant fotografene under TV 2s høstlansering tidligere i høst.

Tigerstaden-jentene var populære blant fotografene under TV 2s høstlansering tidligere i høst.

I første episode får du bli med Linni Meister på en romantisk tur til Bangkok med samboeren Olav Tvenge. Mari Haugersveen har slått seg til ro med kjæresten Michael Christophersen, men venninnen Carina Dahl er skeptisk til Maris nye, rolige liv.

Carina gir kjæresten Stian Lund en utfordring, og han ender opp svært avkledd i hennes nye musikkvideo. Vel tilbake i Norge, forsnakker Linni seg og utleverer sin venninne Anette-Marie Antonsen på direktesendt TV.