Romantisk filmkveld på Bliss

Med stjerner i alle rollene, følger filmen den vakre prinsesse Giselle (Amy Adams) når hun forvises av en ond dronning (Susan Sarandon) fra sin animerte eventyrverden til den møkkete virkeligheten på gaten i dagens Manhattan. Sjokkert over denne nye verdenen som ikke fungerer etter “lykkelig alle sine dager” prinsippet, driver Giselle nå rundt i en kaotisk verden som sårt trenger litt magi.

Fredagsfilm_EventyrNewYork

Regi: Kevin Lima

Roller: Julie Andrews,  Amy Adams,  James Marsden,  Idina Menzel,  Susan Sarandon,  Patrick Dempsey,  Timothy Spall,  Rachel Covey,  Samantha Ivers,  Matt Servitto,  Joseph Siravo,  Michaela Conlin.

Se «Eventyr i New York» på TV 2 Bliss kl. 20.00!

Senre på kvelden kan du oppleve New York-moteskaperen Melanie Carmichael som overraskende blir fridd til av sin kjæreste Andrew Hennings, sønnen til New Yorks borgermester Kate Hennings. Plutselig er hun altså forlovet med byens mest ettertraktede ungkar. Men Melanies fortid skjuler mange hemmeligheter, blant annet Jake, bondetampen hun giftet seg med mens hun gikk på high school, og som nekter å skille seg fra henne.

Regi: Andy Tennant

Roller: Reese Witherspoon, Josh Lucas, Patrick Dempsey, Candice Bergen, Mary Kay Place, Fred Ward, Jean Smart.

Se «Hjem, kjære hjem» på TV 2 Bliss kl. 22.00!