Matthew McConaughey på Bliss

Fredag er fortsatt filmkveld på Bliss og i kveld byr vi på to filmer med sjarmøren Matthew McConaughey.

Fredagsfilm_Mambo
Kl. 20.00: Mambo

Tripp er 35 år, men har aldri klart å forlate redet. Nå har hans desperate foreldre fått nok. De ansetter den flotte og talentfulle drømmekvinnnen, Paula, for å få ham til å flytte ut av huset. Matthew McConaughey og Sarah Jessica Parker har hovedrollene i denne amerikanske komedien fra 2006.

Fredagsfilm_ghosts_of
Kl. 21.50: Ghosts of Girlfriends Past

Kjendisfotografen Connor elsker frihet, moro og kvinner, i den rekkefølgen. En dag skal han få oppdage at fortiden oppsøker ham. “Ghosts of Girlfriends Past” er en romantisk komedie fra 2009 med Jennifer Garner og Matthew McConaughey.

Andre som medvirker i filmen: Michael Douglas,  Breckin Meyer,  Lacey Chabert,  Robert Forster,  Anne Archer,  Emma Stone,  Noureen DeWulf,  Daniel Sunjata,  Rachel Boston.