Tom Cruise-kveld på Bliss

Det blir gjensyn med helten Tom Cruise på TV 2 Bliss fredag 30. august når TV 2 Bliss sender filmene «Days of Thunder» og «Top Gun».

daysofthunder
Først ut er «Days of Thunder» som sendes kl. 20.00!

Filmen handler om en ung, ambisiøs racerkjører og hans kamp for å vinne. Handlingen finner sted midt i motorbrølene og tribunefeberen i USAs bilsport nummer 1 – NASCAR. Tom Cruise spiller Cole Trickle; en hissigpropp av en racerbilfører som ser på kjøring som en livsstil. Nicole Kidman har rollen som Dr. Claire Lewicki.

TOP GUN
«Top Gun» står på programmet kl. 22.00!

Den filmen er en av 80-tallets største kinosuksesser. Etter en heltedåd i Den persiske gulf, blir Pete Mitchell (Tom Cruise) forfremmet til USAs ypperste pilotskole. Rivaliseringen på skolen er hard, og i kampen om å bli topp-pilot får Mitchell også lide for sin fars gamle feil.