Luksus og stil på Bliss

Kelly Hoppen, Storbritannias førstekvinne når det kommer til interiør, guider britiske huseiere i stil og eleganse, på sin unike måte.

Kelly-Hoppen-Ideas
I kveldens episode av «Fabelaktig interiør» blir vi med hjem til familien Applebaum som har et kjøkken som er like ved å resignere – gulvflisene er ødelagt, det lekker fra taket og belysningen er mildt sagt minimalistisk. Kelly Hoppen kommer til unnsetning og har flere gode ideer på lager for å få kjøkkenet på fote. Oppussingen tar til, men prosjektet sporer helt av når familien begynner å krangle.

Se «Fabelaktig interiør» på TV 2 Bliss i kveld kl. 21.25!

Marbella_mansionsWEB
I neste interiørprogram, handler det om skikkelig luksus. Menneskene vi møter her, har et pengeforbruk som får vanlige mennesker til å gispe. Bli med inn i millionærenes drømmehjem i fasjonable Marbella! I denne serien møter vi både eiendomsmeglere og interiørarkitekter med svært kresne kunder som lever i luksus på den spanske solkysten.

I kveld får vi oppleve at to helt identiske leiligheter blir veldig forskjellige etter at interiørdesigner Jonty Lewis har fått frie tøyler.

Se «Luksushjem i Marbella» på TV 2 Bliss i kveld kl. 22.20!