Gordon Ramsay klar for oppdrag

Stjernekokken Gordon Ramsey er på plass i «Hotell Helvete» igjen i kveld kl. 22.25.

Hotel Helvete, Gordon Ramsay
Ramsay har drevet restauranter på flere av verdens beste hoteller, og vet hva som må til for å møte gjestenes forventninger. Nå oppsøker han de verste hotellene han kan finne, for å hjelpe dem med alt fra skitne hotellrom, inkompetente ansatte og dårlig mat.

Målet å gjøre disse hotellene konkurransedyktige, og gi dem særpreg som gjør at de kan overleve i den knallharde hotellbransjen. Ramsay er kjent for å ikke frykte konfrontasjoner med verken sjefer eller ansatte, noe som ofte fører til både sinne og frustrasjon hos både ham og de hotellansatte.

Ramsay forsøker denne gang å redde et landemerke-hotell i San Diego.

Se «Hotell Helvete» på TV 2 Bliss i kveld kl. 22.25.