Premierer i fleng på TV 2 Bliss

Denne uken starter med en rekke premierer på TV 2 Bliss, og her er mye å glede seg til! Hele fem tv-serier har premiere i  løpet av kvelden i kveld – mandag 24. juni.

Første programserie som har premiere i dag, er “Kjendishusjakten” (“Celebrity House Hunting”) – et amerikansk konsept om kjendiser som kjøper og selger hus konstant. Bli med når blant andre Andy Dick, Debbie Gibson, Shannen Doherty, Ice-T og kona Coco samt Danny Bonaduce leter etter drømmeboligen. Premiere kl. 18.30! Serien sendes mandag til og med fredag til samme tid.

Klokken 19 i kveld er det sesongpremiere for “Top Model UK” hvor håpefulle britiske modellspirer konkurrerer om å bli Storbritannias neste supermodell.

 

“Skjulte skatter – mote” er en programserie fra USA som der heter “Fashion Hunters”. Tara, Ambria, og Karina er selve livsnerven i butikken Second Time Around i New York. De jakter på skjulte skatter blant brukte klær. Damene ser lyst på tilværelsen når de oppdager en 6000 dollars kjole som har vært artisten J Lo sin. I tillegg får de tak i kjoler signert designerne Carolina Herrera og Oscar de la Renta. Premiere kl. 20.55 i kveld! Serien sendes mandag til og med torsdag til samme tid.

Den amerikanske utgaven av “Da damene dro” har premiere kl. 21.25. Kvinnene i Yemassee i South Carolina er klare for å være med på et eksperiment – de skal forlate byen og la barn og mannfolk klare seg selv en uke. Et uventet frieri og en rekke uforutsette hendelser gjør at både kvinner og menn føler de får flere utfordringer enn de hadde forventet.

Stjernekokken Gordon Ramsey kan du oppleve i “Hotell Helvete” som har premiere kl. 22.25. Ramsay har drevet restauranter på flere av verdens beste hoteller, og vet hva som må til for å møte gjestenes forventninger. Nå oppsøker han de verste hotellene han kan finne, for å hjelpe dem med alt fra skitne hotellrom, inkompetente ansatte og dårlig mat.

Målet å gjøre disse hotellene konkurransedyktige, og gi dem særpreg som gjør at de kan overleve i den knallharde hotellbransjen. Ramsay er kjent for å ikke frykte konfrontasjoner med verken sjefer eller ansatte, noe som ofte fører til både sinne og frustrasjon hos både ham og de hotellansatte.

Dersom hotellene ikke lever opp til Ramsays strenge krav om forbedring, vil de aldri sjekke ut av Hotell Helvete.

 Skjebnedagen” er neste programserie ut. Opprinnelig tittel er “Twisted fate” og det handler her om sanne historier som innvolverer skjebnen. En kvinnes nedadgående spiral endres når hun møter en gal mann, og skjebnen forandrer en mann som er anklaget for mord. Premiere kl. 23.20.

Den populære serien “Medium” har sesongpremiere i kveld kl. 00.15. Det er duket for sjette sesong om Allison DuBois (Patricia Arquette), kvinnen som fungerer som medium for politiet og rettsvesenet i Arizona. Allison er spent på sin nye hverdag etter hjerneoperasjonen.