Romantisk komedie på Bliss

Oscar Novak (Matthew Perry) er en ambisiøs arkitekt på vei opp. Sammen med partner Peter Steinberg (Oliver Platt) kan han få sitt livs oppdrag.

Finansfyrsten Charles Newman (Dylan McDermott) skal bygge et kultursenter til mange millioner dollar. For å få fart på arkitektene og medieomtalen, utlyser Newman en konkurranse om oppdraget. Oscar og Peter må bryne seg på sine erkerivaler og tidligere kolleger, de suksessrike og nådeløse Decker og Strauss.

Newman er imponert over Oscars entusiasme, og gir ham et tilleggsoppdrag. Han må spionere på Newmans elskerinne Amy (Neve Campbell) for å se om hun er trofast mot fyrsten.

Oscar er ingen James Bond, og feiler miserabelt som spion. Men han blir stormforelsket i Amy, som gradvis gjengjelder følelsene.

Så ramler verden i grus: Oscar fikk spionoppdraget fordi Newman tror han er homse! Snart tror Amy, familie og venner at Oscar har levd hele livet i skapet. Helstreite Oscar er snart Chicagos mest berømte homse. Han blir til og med tildelt en pris.

Oscar må gjøre et valg. Skal han leve på løgnen, kapre prestisjeoppdraget og fortsette et godt, men frustrerende vennskap med Amy? Eller bør han risikere karrieren, vinne Amy og komme ut av skapet – som streit?

Se onsdagsfilmen “Tango for tre” på TV 2 Bliss 19. juni kl. 21.25