Eventyrbryllup flere dager

Den kommende bruden Danica har planlagt et perfekt rødt og hvitt piknikk-bryllup, men har problemer med å føle seg som en ordentlig brud uten moren. David tar Danica med på en følelsesmessig reise i mandagens program.

David Tutera er bryllupsplanlegger for kjendisene, men i denne tv-serien gir han vanlige kvinner sjansen til å få hans ekspertise foran den store dagen.

Ungdomskjærestene Lauren og Justin ønsker å kombinere kinesiske og indiske tradisjoner i sitt bryllup. Men – paret har nettopp mistet sitt sted med strandutsikt og angsten er i ferd med å ødelegge alt. De trenger hjelp fra David Tutera! Se hvordan det går tirsdag 18. juni kl. 20.

Sashani drømte om å bli popstjerne og ønsker seg nå et Motown-bryllup. David Tutera arrangerer et trippel platinum-event med musikk og en Grammy-vinnende stjerne! Se Sashanis drøm gå i oppfyllelse onsdag 19. juni kl. 20.

Torsdag 20. juni kl. 20: Den kommende svigermoren til bruden Leigh-Ann har ordnet alt til bryllupet. David Tutera sørger for at Leigh-Ann får fullstendig kontroll over sin store dag.

Se “Eventyrbryllup” på TV 2 Bliss mandag til torsdag kl. 20!