Kjendisene etter rehab

Kjendislege Dr. Drew Pinksy og hans team ved Pasadena Recovery Center i California hjelper ulike kjendiser med deres avhengighetsproblemer. Blant pasientene er Michael Lohan (Lindsay Lohans pappa), Bai Ling, Sean Young og Jeremy Jackson (Baywatch) og samt Steven Adler (eks-Guns n’ Roses).

celebrity rehab. tv 2 bliss

Michael Lohan klarer seg bra etter rehab.

I denne episoden blir det tilbakeblikk på det som har skjedd samt et besøk hos Bai Ling, Michael Lohan, Jeremy Jackson, og Amy Fisher for å se hvordan det går med dem i den virkelige verden – 150 dager etter de var ferdige hos Dr. Drew.

Michael Lohan klarer seg bra – han er fortsatt stoff- og alkoholfri. Jeremy har begynt et nytt og bedre liv – helt uten steroider.

Se hvordan det går med resten av gjengen i “Celebrity Rehab” på TV 2 Bliss i kveld kl. 22.25.