Bai Ling bryter sammen

Få med deg episode ni av Celebrity Rehab på TV 2 Bliss i kveld kl. 22.25.

Bai Ling kjemper mot tårene.

Kjendislege Dr. Drew Pinksy og hans team ved Pasadena Recovery Center i California hjelper ulike kjendiser med deres avhengighetsproblemer. Blant pasientene er Michael Lohan (Lindsay Lohans pappa), Bai Ling, Sean Young og Jeremy Jackson (Baywatch)  samt Steven Adler (eks-Guns n’ Roses).

I kveldens episode er det avslutningsseremoni og samtlige pasienter leser høyt fra brev de har skrevet til sine avhengigheter – før de brenner brevene som symbol på at de nå tar farvel med disse problemene som har kostet dem så mye.

Den kinesisk-amerikanske skuespilleren Bai Ling, kjent fra filmer som “The Crow”, “Red Corner” og “Wild Wild West”, har hatt det tøft underbehandlingen og kjemper mot tårene under seremonien.