Siste frist – Det Nye-jenta

Søndag 19. mai er det siste frist for å melde seg på konkurransen “Det Nye-jenta 2013” som arrangeres i samarbeid med TV 2 Bliss.

Har du lyst å bli Det Nyes nye coverjente eller “it-girl” – og også være med i tv-serien om konkurransen som skal sendes på TV 2 Bliss? Da er det bare å melde seg på!  Til nå har det kommet inn 400 søknader.

Mari Midtstigen, redaktør i Det Nye.

– Vi har fått inn søknader fra kjempesøte, kule jenter fra hele landet. Det er veldig gøy å møte leserne våre på denne måten, og vite at blant disse jentene finnes en som skal pryde coveret av Det Nye, sier Mari Midtstigen, redaktør for Det Nye. Og hun vil gjerne at flere melder sin interesse.

– Det er ennå ikke for sent å melde seg på. Bruk den kommende langhelgen til å gå inn på detnyejenta.no og meld deg på! Der ligger det en forklarende video og gode tips til påmeldingen, forteller Mari.

Klikk her for mer info og påmelding.