• Varemerke.org

  Det anbefales at du registrerer ditt varemerke i stedet for å satse på en innarbeidelse i markedet. Ikke minst fordi du i prosessen med innarbeidelse alltid risikerer at noen andre registrerer varemerket og derfor kan få en rett til dette som medfører at du må stanse bruken av ditt eget varemerke.

 • Jeanette

  Venter spent på oppdateringer på Twitter i løpet av natten!

 • Sleipt å drive å redigere inn tull på Wikipedia ettersom mange bruker dette seriøst, og stoler fullt og helt på det. Wikipedia er en fantastisk ressurs som ikke burde ødelegges av journalister ute etter noe å skrive om. Rett og slett barnslig oppførsel!

 • Anonymous

  Jeg skvatt!

 • Cecilie Steinmann

  Shalom! Så gøy at du syns jeg er gøy, det er gøy. GØY!
  Prøver så godt jeg kan å blogge, men ekke bare bare. Creds til alle disse fjortissene som tjener penger på det! Skal purre på redaksjonen med å få ut Flink Pike. Xoxo

 • Cecilie Steinmann

  Hei. 
  Det stemmer så pent at jeg var med i Ungdommens Råskap, ikke mitt største øyeblikk her i livet, men artig at folk kjenner meg igjen 🙂

 • Anonymous

  Jeg må bare sitte her og humre! 😀 Du er morsom uansett situasjon og det liker jeg!!! Du er bare super kul!! (syns litt synd på dere også da :P) Ser ettter nye innlegg hver dag og nå håper jeg “flink pike” videoen kommer ut 🙂

 • Anonymous

  ehehehe.. har du vært med i ungdommens råskap cecilie?

 • adrian edvardsen

  vanessa hvorfor heter  bloggen vanessa naked nor du ikke er naken ??