Prinsesser og kyr i kulissene

Livet i Skal vi danse-kulissene er noe for seg selv. En lørdag er det karnevalsstemning, mens neste gang man er på plass i Nydalen blir man plutselig omringet av prinsesser, Pinochio, Mowgli, Tarzan, Pocahontas og mange flere eventyrfigurer.

I går var det en eventyrlig stemning i studio, og både Skal vi danse-deltakere og danselærere kom med kommentarer som passet i eventyrene vi kjenner så godt. Det var tilbake til barndommen for veldig mange.

For min del hadde jeg fått beskjed om å ta eventyrstemningen med backstage, og da mente de som jobber i kostymen at jeg burde stille med tiara. Og får man først en sånn beskjed, så er det bare å ta den helt ut, med knallrosa kjole, overdådig smykke i halsen og den nevnte tiaraen. At håret ble krøllet som korketrekkere ble bare prikken over prinsesse-i’en.

HER KAN DU SE HELE BACKSTAGE-SENDINGEN FRA LØRDAG 6. OKTOBER 2012.

Her er et knippe bilder fra kulissene fra det femte programmet av Skal vi danse på TV 2.

Skal vi danse 2012 backstage

FØR SENDING: Lars Erik Blokkhus hadde fått på seg ku-kostyme i anledning en eventyrreferanse i sendingen. For godt til å være sant, så jeg måtte bare ha et bilde med den snille kua.

Skal vi danse 2012 backstage

PRINSESSA OG KUA: Lars Erik tok han helt ut med ku-kostymet, mens jeg kjørte prinsesse-look med knæsj-rosa kjole og bling bling som dere ser.

Skal vi danse 2012

FJORÅRETS VINNER: Sist lørdag kom vinneren av Skal vi danse 2011, Atle Pettersen, innom studioet i Nydalen. Han viste fram at han fortsatt hadde dansetrinnene inne fra fjorårets terping med Marianne Sandaker.

Skal vi danse 2012

HARDTSLÅENDE GJEST: Selveste Cecilia Brækhus tok turen til Nydalen og Skal vi danse. Hun er venninne med Nadya Khamitskaya. Cecilia var en stilig dame som passet rett inn i studio. Blir hun å se på parketten i en senere sesong av programmet?

Skal vi danse 2012

A1: Ben Adams som for anledningen hadde dresset seg opp som Mowgli fra Jungelboken hadde besøk av sin gode venn Christian Ingebrigtsen i studio. Selv om de nesten bare ville snakke om den nye singelen de har ute nå, kan jeg røpe at Bens hår som skulle se litt bustete ut, faktisk tok mye lengre tid å få perfekt enn det man kanskje skulle tro.

Skal vi danse 2012

LILLE SPEIL PÅ VEGGEN DER: Linni Meister var Snøhvit på Skal vi danse. Jeg tok derfor med et lite speil til backstage-sendingen, slik at hun kunne spørre det om hvem den beste danseren var. Det resulterte i dette kule bildet, tatt av min gode kollega Rune Løyning.

Skal vi danse 2012

POCAHONTAS: Cathrine Larsåsen danset seg gjennom lørdagens Skal vi danse utkledd som Pocahontas. Til tross for godt gjennomført dans, havnet hun i danseduell. Her er hun lettet men fortsatt litt stresset i minuttene etter at programmet var ferdig på TV 2.

Skal vi danse 2012

KAOS: Her har min gode kollega og fotograf Rune Løyning fanget kaoset som er på parketten i minuttene etter at TV-kameraene er slått av. Presse-Norge, familie og fans vil alle ha en bit av deltakerne.

Skal vi danse 2012

UNNGIKK DUELL: Vebjørn Sand var utrolig lettet over at han og Nadya Khamitskaya unngikk danseduell.

Skal vi danse 2012

KLAR FOR NY UKE: Vebjørn Sand og Nadya Khamitskaya er klar for en ny uke med Skal vi danse, og fra å ha levd en uke i eventyrenes verden, blir neste uke viet cowboyer! Vi gleder oss til cowboyhatter, hester, pistoler og barske gutter!

En stor takk til Rune Løyning som er så flink til å forevige stemningen backstage! Sjekk ut bloggen hans hvis du vil se spektakulære bilder!

HER KAN DU SE HELE BACKSTAGE-SENDINGEN FRA LØRDAG 6. OKTOBER 2012.

Følg med, bloggen blir plutselig oppdatert igjen!

Beate –