Høstens hyggeligste jobb!

Velkommen hit til bloggen min. Jeg er så heldig å jobbe med Skal vi danse denne høsten, og tenkte med denne bloggen å ta deg med inn i kulissene hver uke.

For å komme i gang, gir jeg deg noen bilder fra premieren og fra lørdagens program som var det fjerde i rekken.

PREMIERE: Etter en vel blåst premiere, var det noen glade deltakere og en reporter som møttes på parketten. Premierefest neste!

STRAM KAR: Vebjørn Sand fikk gode karakterer på premieren for sin dans, og smilte bredt da tv2.no møtte han på parketten etter sending.

BACKSTAGE: Her er jeg klar for backstage-sending i Nydalen. På tv2.no får du intervjuer med deltakere og gjester i hele nyhetspausen til Skal vi danse. Etter programmet får du selvsagt også intervjuer med glade deltakere som har gått videre, og de som dessverre må forlate oss fra uke til uke.

BACKSTAGE: Stella Mwangi var deltaker i fjor, og var innom sist lørdag for å se hvordan det gikk med årets dansekull. Hun hadde blitt så ny og fin på håret at flere måtte se på henne to ganger for å se at det virkelig var Stella.

GOD STEMNING: Lars Erik Blokkhus og dansepartner Maria Sandvik var glad for at de nok en gang hadde klart å unngå danseduell på lørdagens program.

KJIPT: Den kjipeste delen med hele Skal vi danse, er at det er en konkurranse og at noen faktisk ryker ut av dansen. I det fjerde programmet ble det Lasse Ottesen og Olga Divakova som måtte forlate oss. Veldig kjipt, men intervjuet jeg gjorde her ble alt annet enn trist. Se det på tv2.no!