Se hva Ben Adams gjorde i kveld

Ben Adams er ikke bare med på Skal vi danse, produserer plate for A1 og lever livet med sin kjære Sarah. Nå har han også kastet seg på designbølgen og blitt smykkedesigner.

Ingen smykker jeg kan gå med beklageligvis, for alle armbåndene var beregnet på den mannlige garde.

Men det ble en veldig hyggelig kveld ut av det med mange Skal vi danse-venner og kolleger.

Her er noen bilder fra kveldens event.

Skal vi danse 2012

SKÅL: Ben er alltid smilende og blid, og var over seg av begeistring for alle som hadde tatt turen til smykkelanseringen hans. Og for oss som kom ble det en hyggelig mandags-fest og god start på uken.

Skal vi danse 2012

ARMBÅND: Her er armbåndene Ben Adams har designet. Røffe smykker til en kul kar.

Skal vi danse 2012

SØTT PAR: Ben Adams har funnet lykken med den norske modellen Sarah Skjoldnes.

Dommertabben på Skal vi danse alle snakker om

Lørdag ble en fantastisk kveld i Skal vi danse-historien! Deltakerne hadde virkelig skiftet gir og ga oss en kveld med fantastisk dans som dommerne jublet med 10’ere over. Strenge-Tor var ikke fullt så streng, country var gjennomgangs temaet og det hele førte til en løssluppet stemning i kulissene.

Så god var stemningen at da dommer Karianne Gulliksen skulle følge opp en dommerkommentar fra strenge-Tor, kom følgende kommentar som gjorde at hele dommerpanelet knakk sammen i latter:

– Jeg har ingen problemer med å svelge din maskulinitet.

Kommentaren kom etter at Vebjørn Sand hadde danset med Nadya Khamitskaya.

Se hva som skjedde i kulissene i pausen etter den litt feilslåtte kommentaren.

1286

Vi øver på ville vesten!

Denne uken er det “ville vesten”-uke på Skal vi danse. Vi har cowboyer, cowboyhatter, hester og pistoler i tankene nesten hele tiden.

Da jeg og vår eminente fotoredigerer Fie skulle ut på tur i dag endte vi opp med å kjøpe leketøy pistol med sugekopp-piler og vel framme på Dansecenteret lagde vi blink og startet cowboytilværelsen!

Vi var ikke så gode, for pilene fløy i alle retninger, men en gøy dag på jobben ble det!

Om det kom noe mer gøy ut av del hele, vel det får dere se senere i uka:-)

 

Beate Sneve Larsen Skal vi danse cowboy

KLAR FOR MORO: Hardtarbeidende journalist på jobb.

Beate Sneve Larsen Skal vi danse

VEL BLÅST: Jobben gjort, nå kan vi dra tilbake på kontoret.

skal vi danse 2012

KONSENTRERT: Fie var flinkest, innrømmer det. Nå kommer hun til å bruke den på kontoret i lang tid framover, det er jeg rimelig sikker på.

Skal vi danse 2012

TRAFF BLINK: Vår primitive blink funket kjempegodt! Vi hang den på innsiden av en glassdør og da satt sugekopp-pilene som et skudd.

Skal vi danse Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik

PANG: Det var ikke bare Fie og jeg som hadde det gøy på Dansecenteret i dag. Også Maria Sandvik og Lars Erik Blokkhus hadde funnet cowboy-formen forran ukens Skal vi danse-sending.

Gleder meg til lørdagens sending. Lurer bare på om jeg skal følge de andre i redaksjonen sine tips om at jeg bør stille med skinnvest, hatt og bart. BART! Vel, vi får se hva jeg føler for på lørdag.

Beate –

 

 

Prinsesser og kyr i kulissene

Livet i Skal vi danse-kulissene er noe for seg selv. En lørdag er det karnevalsstemning, mens neste gang man er på plass i Nydalen blir man plutselig omringet av prinsesser, Pinochio, Mowgli, Tarzan, Pocahontas og mange flere eventyrfigurer.

I går var det en eventyrlig stemning i studio, og både Skal vi danse-deltakere og danselærere kom med kommentarer som passet i eventyrene vi kjenner så godt. Det var tilbake til barndommen for veldig mange.

For min del hadde jeg fått beskjed om å ta eventyrstemningen med backstage, og da mente de som jobber i kostymen at jeg burde stille med tiara. Og får man først en sånn beskjed, så er det bare å ta den helt ut, med knallrosa kjole, overdådig smykke i halsen og den nevnte tiaraen. At håret ble krøllet som korketrekkere ble bare prikken over prinsesse-i’en.

HER KAN DU SE HELE BACKSTAGE-SENDINGEN FRA LØRDAG 6. OKTOBER 2012.

Her er et knippe bilder fra kulissene fra det femte programmet av Skal vi danse på TV 2.

Skal vi danse 2012 backstage

FØR SENDING: Lars Erik Blokkhus hadde fått på seg ku-kostyme i anledning en eventyrreferanse i sendingen. For godt til å være sant, så jeg måtte bare ha et bilde med den snille kua.

Skal vi danse 2012 backstage

PRINSESSA OG KUA: Lars Erik tok han helt ut med ku-kostymet, mens jeg kjørte prinsesse-look med knæsj-rosa kjole og bling bling som dere ser.

Skal vi danse 2012

FJORÅRETS VINNER: Sist lørdag kom vinneren av Skal vi danse 2011, Atle Pettersen, innom studioet i Nydalen. Han viste fram at han fortsatt hadde dansetrinnene inne fra fjorårets terping med Marianne Sandaker.

Skal vi danse 2012

HARDTSLÅENDE GJEST: Selveste Cecilia Brækhus tok turen til Nydalen og Skal vi danse. Hun er venninne med Nadya Khamitskaya. Cecilia var en stilig dame som passet rett inn i studio. Blir hun å se på parketten i en senere sesong av programmet?

Skal vi danse 2012

A1: Ben Adams som for anledningen hadde dresset seg opp som Mowgli fra Jungelboken hadde besøk av sin gode venn Christian Ingebrigtsen i studio. Selv om de nesten bare ville snakke om den nye singelen de har ute nå, kan jeg røpe at Bens hår som skulle se litt bustete ut, faktisk tok mye lengre tid å få perfekt enn det man kanskje skulle tro.

Skal vi danse 2012

LILLE SPEIL PÅ VEGGEN DER: Linni Meister var Snøhvit på Skal vi danse. Jeg tok derfor med et lite speil til backstage-sendingen, slik at hun kunne spørre det om hvem den beste danseren var. Det resulterte i dette kule bildet, tatt av min gode kollega Rune Løyning.

Skal vi danse 2012

POCAHONTAS: Cathrine Larsåsen danset seg gjennom lørdagens Skal vi danse utkledd som Pocahontas. Til tross for godt gjennomført dans, havnet hun i danseduell. Her er hun lettet men fortsatt litt stresset i minuttene etter at programmet var ferdig på TV 2.

Skal vi danse 2012

KAOS: Her har min gode kollega og fotograf Rune Løyning fanget kaoset som er på parketten i minuttene etter at TV-kameraene er slått av. Presse-Norge, familie og fans vil alle ha en bit av deltakerne.

Skal vi danse 2012

UNNGIKK DUELL: Vebjørn Sand var utrolig lettet over at han og Nadya Khamitskaya unngikk danseduell.

Skal vi danse 2012

KLAR FOR NY UKE: Vebjørn Sand og Nadya Khamitskaya er klar for en ny uke med Skal vi danse, og fra å ha levd en uke i eventyrenes verden, blir neste uke viet cowboyer! Vi gleder oss til cowboyhatter, hester, pistoler og barske gutter!

En stor takk til Rune Løyning som er så flink til å forevige stemningen backstage! Sjekk ut bloggen hans hvis du vil se spektakulære bilder!

HER KAN DU SE HELE BACKSTAGE-SENDINGEN FRA LØRDAG 6. OKTOBER 2012.

Følg med, bloggen blir plutselig oppdatert igjen!

Beate –

 

Hektisk på parkettprøvene

Hver torsdag er det parkettprøver i Skal vi danse-studioet, og denne uken er intet unntak.

Jeg og min gode kollega Karoline følger prøvene med stor spenning.

Uten å røpe for mye kan jeg si at det blir svett på parketten for flere deltakere! Mens andre ser så romantiske ut at det blir dampende hett:-)

Her er Karoline på jobb med en lysende Mac!

20121004-154209.jpg

Steinjo ga oss karneval Oslo!

Forrige uke var det sambauke på Skal vi danse. Fant plutselig dette bildet på kameraet. Glemte helt at jeg hadde prøvd Steinjo sin flotte hårpryd!

Han kjøpte den for noen år siden da han var i Rio med et annet TV 2-program, og nå passet det altså fint å ta den med på parkettprøven syntes han. Og det syntes jeg og kollegaen min også, for det er ikke hver dag man får en bit av karneval og  Brasil-stemning i Oslo.

 

SAMBA: Beate Sneve Larsen med sambapryd i håret på Skal vi danse 2012

SAMBA: Litt av en hårdekorasjon! Denne er importert fra selveste karneval i Rio!

HÅRFIN: Beate Sneve Larsen har lånt hårpryden til Steinjo på Skal vi danse 2012

HÅRFIN: Tusen takk for lånet Steinjo! Det var gøy å få litt karnevalstemning i Nydalen i slutten av september!

 

For litt ekte sambastemning, sjekk ut denne videoen av Sambaladies som opptrådte i pausen på Skal vi danse lørdag 29. september.

1286

Høstens hyggeligste jobb!

Velkommen hit til bloggen min. Jeg er så heldig å jobbe med Skal vi danse denne høsten, og tenkte med denne bloggen å ta deg med inn i kulissene hver uke.

For å komme i gang, gir jeg deg noen bilder fra premieren og fra lørdagens program som var det fjerde i rekken.

PREMIERE: Etter en vel blåst premiere, var det noen glade deltakere og en reporter som møttes på parketten. Premierefest neste!

STRAM KAR: Vebjørn Sand fikk gode karakterer på premieren for sin dans, og smilte bredt da tv2.no møtte han på parketten etter sending.

BACKSTAGE: Her er jeg klar for backstage-sending i Nydalen. På tv2.no får du intervjuer med deltakere og gjester i hele nyhetspausen til Skal vi danse. Etter programmet får du selvsagt også intervjuer med glade deltakere som har gått videre, og de som dessverre må forlate oss fra uke til uke.

BACKSTAGE: Stella Mwangi var deltaker i fjor, og var innom sist lørdag for å se hvordan det gikk med årets dansekull. Hun hadde blitt så ny og fin på håret at flere måtte se på henne to ganger for å se at det virkelig var Stella.

GOD STEMNING: Lars Erik Blokkhus og dansepartner Maria Sandvik var glad for at de nok en gang hadde klart å unngå danseduell på lørdagens program.

KJIPT: Den kjipeste delen med hele Skal vi danse, er at det er en konkurranse og at noen faktisk ryker ut av dansen. I det fjerde programmet ble det Lasse Ottesen og Olga Divakova som måtte forlate oss. Veldig kjipt, men intervjuet jeg gjorde her ble alt annet enn trist. Se det på tv2.no!

 

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.