Jeg storkoser meg når jeg danser :-)

12883-1-1290383188524.jpg(foto: Paul Weaver www.side2.no)

Ønsker å takke alle som har engasjert seg, støttet oss og stemt oss helt frem til finalen. Deres støtte har betydd ALT!

Jeg vet jeg har takket mange ganger før, men føler jeg ikke får takket dere nok. Føler meg nemlig veldig heldig og blir virkelig rørt av at jeg får lov til å danse i den store finalen. Jeg storkoser meg på dansegulvet!

Det hadde virkelig vært en DRØM som hadde gått i oppfyllelse om vi skulle vinne på lørdag, men denne fire måneder lange reisen har vært en unik opplevelse og et eventyr jeg aldri kommer til å glemme.

Er ubeskrivelig takknemlig til dere som har engasjert dere og gitt meg muligheten til å vise nye sider ved meg selv som ikke engang jeg visste at jeg hadde 🙂  Det jeg også har innsett nå, er at det er faktisk MULIG å reise seg, fortsette å gå og lykkes her i livet til tross for at man har vært på et absolutt bunnpunkt  🙂

Takk for at dere har gitt meg en ny sjanse ♥