Tusen takk for meg :)

Jeg sender en stor takk til hver og en av dere som har støttet Egor og meg gjennom Skal vi danse. Jeg kan ikke sette ord på hvor mye all støtten jeg har fått fra dere har betydd for meg. Jeg sender også en stor takk til alle de hyggelige menneskene jeg har jobbet sammen med, både foran og bak kamera de siste månedene! Dere har gitt meg en helt unik mulighet som jeg vil være evig takknemmelig for. Tusen takk!

Dere er velkommen til å følge meg videre på min private blogg:   www.aylar.blogg.no

Koser meg med pledd og kako :-)

12883-1-1290729551601.jpg
I dag har jeg hatt eksamen og dro deretter en liten tur innom Tv2 studio for parkettprøve, men det ble en ekstra tidlig kveld på meg i dag. Jeg var veldig sliten etter eksamen og tror noe av hemmeligheten midt oppi en så stressende hverdag som jeg har i disse dager er å få nok næring og hvile. Det er fort gjort å glemme dette når det er så mye spennende som skjer.

Så her ligger jeg i sofaen med favoritt pleddet, Amada på fanget, en deilig varm kopp kakao og skal se på film. Har ikke helt bestemt meg for hvilken film enda, men er veldig klar for en romantisk komedie 🙂

Ha en fin kveld alle sammen <3 

Drikker og drikker….

Føler at jeg ikke gjør stort annet enn å drikke og trene *sukk* nesten litt imponert over hvor mye vann og annen drikke jeg klarer å få i meg:)

Har ikke annet valg enn å sørge for å få i meg nok drikke, for ellers kommer formen neppe til å holde frem til lørdagen med det tempoet vi har nå:)

Tøff timeplan

Tommelen opp! – det gjelder å tenke positivt 😉

Tango for to :-)

12883-1-1290460661183.jpg

12883-1-1290460634458.jpg

Egor og jeg fikk vår første 10’er allerede i 2.program, og det gjorde oss ekstra glade med tanke på at det faktisk ikke er gitt så tidlig i noen andre sesonger. En tier fra strenge Tor og så mye varme ord fra Karianne ga meg troen, motivasjonen og viljestyrken til å stå på enda mer. Resultatet ble at vi vant alle standard dansene denne høsten og denne tangoen ga oss vår første full score fra dommerpanelet 🙂 Det hjelper absolutt å ha troen på seg selv og tenke positivt 🙂

Jeg storkoser meg når jeg danser :-)

12883-1-1290383188524.jpg(foto: Paul Weaver www.side2.no)

Ønsker å takke alle som har engasjert seg, støttet oss og stemt oss helt frem til finalen. Deres støtte har betydd ALT!

Jeg vet jeg har takket mange ganger før, men føler jeg ikke får takket dere nok. Føler meg nemlig veldig heldig og blir virkelig rørt av at jeg får lov til å danse i den store finalen. Jeg storkoser meg på dansegulvet!

Det hadde virkelig vært en DRØM som hadde gått i oppfyllelse om vi skulle vinne på lørdag, men denne fire måneder lange reisen har vært en unik opplevelse og et eventyr jeg aldri kommer til å glemme.

Er ubeskrivelig takknemlig til dere som har engasjert dere og gitt meg muligheten til å vise nye sider ved meg selv som ikke engang jeg visste at jeg hadde 🙂  Det jeg også har innsett nå, er at det er faktisk MULIG å reise seg, fortsette å gå og lykkes her i livet til tross for at man har vært på et absolutt bunnpunkt  🙂

Takk for at dere har gitt meg en ny sjanse ♥

Så snille naboer jeg har :-)))

12883-1-1290369183265.jpg
Jeg kom hjem fra dansetreningen nå, og se hva jeg oppdaget hengende på vinduet av inngangen til blokken jeg bor i 🙂 Det tok noen sekunder før det faktisk gikk opp for meg at lappen som hang der var en hilsen til meg 🙂

Aner ikke hvilken nabo som har laget dette, men jeg håper du ser dette og vit at jeg satt VELDIG stor pris på det! TUSEN TAKK :-))))))))))))))

Tusen takk for finaleplassen :-)

12883-1-1290361827999.jpg

Ligger rett ut i sofaen med laptopen på fanget og blogger 🙂

Ser dere sender inn mange spørsmål og hyggelige hilsener. Jeg har veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke har hatt tid til å svare på innleggene og spørsmålene deres, men tenkte jeg kan ordne en ny spørrerunde neste uke da finalen er overstått. Da skal jeg slenge meg i sofaen med godpleddet og bruke mange timer på å besvare alle spørsmålene deres. Håper det er greit?

Nå må jeg løpe til dansetrening med Egor. Neste lørdag skal vi danse 3 danser, så det blir en megahard treningsuke 🙂

Stor klem så lenge!

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.