Lørdag igjen!

Hei alle sammen!

Nå er nok en uke over og vi er klare for å danse cha cha cha 😀 Bare timer igjen til sending!
Det har vært like mye frustrasjon denne uken… om ikke bittelitt mer! Cha cha cha har ikke så mange likhetstrekk som de andre dansene vi har danset, så det har vært noen nye utfordringer for Atle P 😉
Men vi får håpe at sutring og frustrasjon ender opp i en like god dans som tidligere, hehe!

Alle dagene har vært supre denne uken. Selvom det går opp og ned, så har vi hatt kontroll.. MEN! Plutselig i går, på en fredag mister Atle selvtilliten i starten av treningen! Hjelpes.. Hva skjer nå da?! Jeg rettet på noe, også ble det kaos for Atle.. Og det var jo ikke meningen! Så da var det å terpe og terpe og terpe og til slutt kunne vi danse for de andre med god selvtillit igjen! Gosh… Så alt kom på plass til slutt;) Så vi får håpe at selvtilliten er der i dag og at vi gøtser på!!!

HARD! ROCK! HALLELUJA! 😀