Natten før dagen

Sitter her i de sene nattetimer dagen før det braker løs igjen! Det er ny lørdag, ny dans, ny poeng og nye nerver!! Jeg gleder meg utrolig masse til å ut på parketten igjen og ha det gøy! Dette har vært en strålende dag med trening, single-slipp, masse intervjuer og spillejobb! Men det er først når jeg sitter her og har litt tid for meg selv at jeg får tid til å la alt synke innover meg! Det er så utrolig mye spennende som skjer nå om dagen, og det er viktig å ta seg en liten pause og faktisk tenke over alt som skjer, og ikke minst nyte! Og det er når man sitter sånn og tenker at man skjønner hvor mye man har å takknemmelig for! Man blir nesten litt sentimetal=P Så da følte jeg at det rett og slett er på sin plasse og bruke litt tid til å takk alle som er rundt meg, støtter meg og bryr seg om meg!! Det er en del mennesker som bruker masse tid og energi på å hjelpe meg å nå mine mål og oppfylle mine drømmer, og de fortjener all den oppmerksomheten de kan få! det er nesten så jeg ikke vet hvor jeg skal begynne!!

I tillegg til “skal vi danse” så har jeg jobbet på spreng for å få ferdig albumet mitt som gis i november! Og det er spesielt en fyr som jeg skylder en uendelig stor takk: og det er min gode venn og produsent/låtskriver partner: Erik Smaaland! Hadde det ikke vært for deg hadde jeg for det første ikke hatt et album med så sterke og fengede låter, det hadde heller ikke vært produsert så delikat og kult, og ja, det hadde vel egentlig ikke vært noen ting!! Så Erik: Takk!

Jeg har også en strålende bassist som har spilt på albumet: Haakon Hvalrygg! En fantastisk bassist og herlig person som har giddet og tatt seg til til å være med å løfte albumet til et helt nytt nivå!!! Takk!!

Gutta spiller forøvrig i et fabelaktig band som jeg anbefaler alle å sjekke ut: Lucky Stroke:

http://itunes.apple.com/no/album/me-generation/id422259314?l=nb

Også en stor takk til John Fryer som har mixet albumet og sørger for at det låter kanon!

Rundt et albumslipp er det også en del mennsker i kulissene som sørger for at musikk kommer ut til dere!  Jeg jobber med et helt fantastisk management og bookingbyrå som heter Artistpartner. Alle der gjør en kjempe jobb, og det er spesielt to karer som gjør en helt vanvittig innsats for å bygge karrieren min videre: Lars og Svein! Dere får til de mest utrolige ting, og jeg synes dere gjør en helt fremragende jobb!! Det er en sann glede å jobbe med dere! Jeg må også nevne Atle og Glenn på Indianer som hjelper meg med promoteringen og som sørger for at musikken min kommer på radio! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere!

Når man har laget musikk så må vil jeg jo selvfølgelig gjerne ut å spille for alle dere! Og da er det en gjeng jeg aldri hadde klart meg uten! Mitt helt fantastiske band!! Robin, Nicko, Rein og Tobias! Norges beste live band: uten tvil! Jeg er så takknemmelig for at dere gidder å være med rundt og sørge for at publikum for en konsert opplevelse av dimensjoner! Dere er helt rå! en ekstra takk til Robin som også er med meg på mindre jobber, uten deg hadde jeg ikke vært den artisten jeg er i dag! Takk til Stian og Stig som stiller opp når det trengs også!

Når man er ute å spiller så er et jo flere folk som er med en kun de som er på scenen! Jeg har en fantastisk lydmann i Fredrik Mindnes som skrur silkelyd  HVER eneste gang!! en magiker rett og slett! Har også etterhvert fått en ganske habil Tour manager i min gode venn Henning! Takk for at du sørger for at jeg kan slappe av og ikke trenger å tenke på noen annet enn at jeg skal lever på scenen!  Og takk til mine to andre samboere Gøran og Kim som stiller opp som sjåfører når det trengs=)

Som dere skjønner så er det et ganske bra team som skal fungere for at jeg skal kunne holde på med det jeg gjør! og jeg føler jeg har det beste teamet i verden! Jeg skylder dere alle sammen så mye!! Det vanker mange flotte julegaver i år:P

Og nå om dagen som jeg stortsett har dansetrinn og koreografi i hodet så må jeg jo også trekke frem og takke min eminente dansepartner Marianne!! aiaia, som du er tolmodig med meg! Og jeg er imponert over hva du klarer å få meg til å gjøre med kroppen min!=P Gleder meg til å tilbringe masse mer tid med deg utover høsten og jeg håper at vi henger med så lenge som mulig!!

Så da sitter jeg her da, fylt med sommerfugler og nerver foran morgendagen! Og i tillegg til alle rundt meg så er det noen jeg må takke ekstra: Nemmelig alle dere som følger meg, kjøper musikken min, heier på meg og stemmer på meg!!! Uten dere hadde jeg ikke vært i nærheten av der jeg er i dag!! Tusen takk for at dere har gitt meg muligheten til å leve ut mine drømmer og oppfylle mine mål! Det betyr utrolig mye for meg! Takk=)

Nå skal jeg sove litt før det braker løs i morgen!! Jeg skal gjøre mitt aller beste for å imponere nok en gang!!

snakkes!

Atle